Nadina nu stiu unde sunt fetele poate la plaja la ce calduri sunt in tara eu hibernez aici la 14 grade si ploaia si tot bucataresc dar nu am apucat sa postez ca e vacanta si e piticul cu mine toata ziua .
Silvia am facut si eu azi, uita-te la mine pe blog daca vrei atat ca eu a trebuit sa-l las la cuptor nu gluuma...vreo 2 ceasuri, altfel era carnea cruda..
f bine a iesit sunt ff multumita!
merci de idee si tip cu acest vas, daca nu vedeam la tine nu imi cumparam sincer.
Rivka chiar asteptam sa vad reteta si vasul tau. Cred ca depinde de carne la mine asta s-a facut intr-o ora si la 210 grade, cred ca cea de vita sau porc se face mai greu. Oricum reteta traditionala de la mama ei zice temperatura foarte mica si timp f mare 2-3 ore dar eu nu as avea rabdare . Sa folosesti cu placere si drag vasul
silvia adevarul e ca eu primele 50 minute l-am pus cam la 200 grade si era carnea cruda(am pus-o pe fundul vasului asa cum ai vazut, data viitoare nu voi proceda la fel) si apoi am dat focul mai mare cand am vazut ce mult dureaza...
silvia deja imi place sa fiu sincera chiar ma bucur ca il am! acum...si banuiesc ca linistita pot baga si o rata intreaga in el, ca iese frageda si nu se usuca! abia astept sezonul friguros sa inghesui o ratusca grasa in el...
Rivka eu ma gandescca si un curcan mai mic si vb serios cred ca o sa fac curcanul de An NOu in el ca in vasul roman mereu nu imi incapea http://bucataria-sylviei.ro/page/2/?s=curcan+la+cuptor uite si tu ce uriesenie de curcan am facut anul trecut. Eu tot vreau sa fac si nu am reusit inca o rata dezosata la cuptor