Tajine de pui cu masline

de Sylvia in Pui, 16 Aug 2010 | 4563 vizualizari

COMENTARII (27)

Sylvia 1

16.08.2010, 17:34

Sunt in graba acum dar va invit la masa intru mai pe seara sa vad ce bunatati ati mai facut si sa aduc si un desert

nadina73 1

16.08.2010, 17:57

am sosit ,super ce imi place idie iar vasul cred ca e grozav5f

nadina73 1

16.08.2010, 18:05

doamne da ce liniste e aici pe sait?ce se intampla oare?unde sant fetele ,ori gatesc de zori ori sant la plaja

Sylvia 1

16.08.2010, 18:21

Nadina nu stiu unde sunt fetele poate la plaja la ce calduri sunt in tara eu hibernez aici la 14 grade si ploaia si tot bucataresc dar nu am apucat sa postez ca e vacanta si e piticul cu mine toata ziua .

Rocsi 1

16.08.2010, 18:46

mmm...

rivka 1

16.08.2010, 18:58

Silvia am facut si eu azi, uita-te la mine pe blog daca vrei atat ca eu a trebuit sa-l las la cuptor nu gluuma...vreo 2 ceasuri, altfel era carnea cruda..
f bine a iesit sunt ff multumita!

merci de idee si tip cu acest vas, daca nu vedeam la tine nu imi cumparam sincer.

Sylvia 1

16.08.2010, 19:48

Rivka chiar asteptam sa vad reteta si vasul tau. Cred ca depinde de carne la mine asta s-a facut intr-o ora si la 210 grade, cred ca cea de vita sau porc se face mai greu. Oricum reteta traditionala de la mama ei zice temperatura foarte mica si timp f mare 2-3 ore dar eu nu as avea rabdare . Sa folosesti cu placere si drag vasul

diaconta 1

16.08.2010, 19:53

Foarte apetisant arata
vreau si eu

rivka 1

16.08.2010, 20:11

silvia adevarul e ca eu primele 50 minute l-am pus cam la 200 grade si era carnea cruda(am pus-o pe fundul vasului asa cum ai vazut, data viitoare nu voi proceda la fel) si apoi am dat focul mai mare cand am vazut ce mult dureaza...

Sylvia 1

16.08.2010, 20:12

Rivka am vazut rezultatul e superb sa vezi ce o sa iti placa vasul asta.

Bunica 1

16.08.2010, 20:14

Arata foarte bine Sylvia , Simona suntem pe baricade, venim la masa repejor la asa bunatate

rivka 1

16.08.2010, 20:16

silvia deja imi place sa fiu sincera chiar ma bucur ca il am! acum...si banuiesc ca linistita pot baga si o rata intreaga in el, ca iese frageda si nu se usuca! abia astept sezonul friguros sa inghesui o ratusca grasa in el...

Bucataras Medi 1

16.08.2010, 20:27

Delicioa si frumos.............

Sylvia 1

16.08.2010, 21:21

Rivka eu ma gandescca si un curcan mai mic si vb serios cred ca o sa fac curcanul de An NOu in el ca in vasul roman mereu nu imi incapea http://bucataria-sylviei.ro/page/2/?s=curcan+la+cuptor uite si tu ce uriesenie de curcan am facut anul trecut. Eu tot vreau sa fac si nu am reusit inca o rata dezosata la cuptor

Sylvia 1

16.08.2010, 21:22

Medin Bunica si Diaconta va multumesc de aprecieri .

Julie 1

16.08.2010, 22:29

mmm! delicios!

mena29 1

16.08.2010, 22:54

Sylviuta,noi ne-am servit si singure si a fost foarte bun

yafa 1

16.08.2010, 23:19

Silvia arata grozav tajina ta, ce bunatate trebuie sa fie, nici nu ma gandesc la aromele ce ti-au umplut bucataria ca mor de pofta!

Sylvia 1

17.08.2010, 12:45

Multumesc de laude

Adinacarla 1

17.08.2010, 13:43

Sylvia vin si eu fuga la masa...mai este si pentru mine o portie mica

jolygina 1

17.08.2010, 23:04

stiu ca mancarea iese foarte bine in vasele de lut dar al tau e diferit fata de ce stiu eu

ela 1

17.08.2010, 23:59

la mine te-ai gandit?????

Teo 1

18.08.2010, 00:05

eu ma tin dupa frunzele verzi ,care dau asa de bine pe farfurie !

silvi0ara 1

18.08.2010, 14:15

Ce bine arata.

mihaelar63 1

18.08.2010, 16:08

5 furcu si in speranta ca imi iau si eu vas pun reteta la favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pipote si inimi in sos de rosii cu vin