Taietei chinezesti cu bambus

de Sylvia in Paste, 21 Ian 2010 | 17871 vizualizari

COMENTARII (16)

Bucataras 1

21.01.2010, 19:13

, Sylvia, bine ai venit in rindul bucatarasilor, cel mai vesel site culinar . Uite, noi discutam de Julie & Julia la editorialul scris de Adinuta, ai mincat celebra "Boeuf Bourguignon" sau "Beuf a la Bourguignonne" in Franta?

Oana 1

21.01.2010, 19:20

Ce bine arata! Pe aici nu am vazut bambus

PapaBun 1

21.01.2010, 19:26

Va trimit eu din Irlanda, e din abundenta de la chinezi

Oana 1

21.01.2010, 19:40

Cristi, cred ca as gasi doar in Dragonul Rosu....dar e f. departe de mine, nu ajung pe-acolo deloc...

Oana 1

21.01.2010, 19:52

Sylvia, acum am vazut reteta si pe blogul tau si mi-am dat seama cine esti Inca o data, bine ai venit la noi!

Sylvia 1

21.01.2010, 21:39

Va multumesc mult pentru primire, aveti o comunitate minunata, sper sa pot sa postez cat de des retete.
Bucataras am mancat o data dar sincer nu mi-a fost chiar pe plac...poate nu am gustat eu varianta care trebuia
Oana exact de Dragonul Rosu vroiam sa iti zic in Bucuresti, lasa ca aujungi tu si faci o aprovizionare ca sunt la conserva si le poti pastra multa vreme apoi, pupici.
Cristi ti-am vizitat de ceva zile blogul, nota zece si jos palaria .

Bucataras 1

21.01.2010, 22:23

retetele ca retetele, dar daca postezi un strop de zimbet, e excelent

Irina 1

21.01.2010, 22:25

Ce bine ca ati deschis discutia despre bambus! Eu am gasit la un supermarket, am cumparat, dar avea un gust foarte ciudat si nu am avut curajul sa-l folosesc. Habar n-am avut ce sa fac cu el dupa ce l-am scos din borcan...

ANCA 1

21.01.2010, 22:33

wau, pe gustul meu, mancare chinezeasca!!

mihaelar63 1

21.01.2010, 22:47

multumim de reteta , chiar azi am preparat pentru prima data taitei de orez la solicitarea ,, mancatorilor '',mi-a fost destul de greu pana m-am documentat.

Adinuta 1

21.01.2010, 23:19

si mie imi plac mancarurile chinezesti

Sylvia 1

22.01.2010, 10:04

Irina era ok ca are gust ciudat, bambusul ( cel putin asta la conserva are un gust initial super ciudat,fad...)Gatit insa ia gustul alimentelor, condimentelor care il inconjoara si are o textura aparte, este excelent in combinatii cu alte legume sau cu pui .

Sylvia 1

22.01.2010, 10:06

Anca ma bucur ca ti-a placut reteta, o sa mai postez ca eu gatesc de minim 2 ori pe saptamana mancare chinezeasca

Sylvia 1

22.01.2010, 10:08

Mihaelar63 taieteii de orez sunt putin mai pretentiosi la gatit dar cu siguranta ies minunati daca se respecta principiile de preparare.

Sylvia 1

22.01.2010, 10:09

Bucataras o sa incerc si cu zambetul sincer vb cu asa mancaruri bune in fata ca si pe site-ul acesta nu vad cine ar putea sa fie altfel decat cu zambetul pe buze si

Xandrinne 1

23.12.2014, 09:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chow Mein Noodles cu legume chinezesti