Supa alba cu carnati si ciuperci (bialy zurek)

de Adinuta in Supe, 9 Oct 2009 | 12829 vizualizari

COMENTARII (14)

ala_oancea 1

09.10.2009, 15:01

Hmmm ... arata minunat si pare tare delicioasa

Adinuta 1

09.10.2009, 15:57

Acum mi-am dat seama de ceva. Borsul nostru acru, ce se poate gasi de cumparat de altfel la sticla ... nu are usturoi, nu? Daca nu are, am specificat la "tips" compozitia borsului (zurek) de aici.

ala_oancea 1

09.10.2009, 17:13

Eu as pune la final chiar usturoi dat prin presa ... ca imi place tare mult

Adinuta 1

10.10.2009, 00:28

Si mie de asta am zis sa precizez ca aici borsul are gust de usturoi si se simte bine in supa

Oana 1

10.10.2009, 22:17

Super interesanta supica! Si imi place foarte mult prezentarea pozelor

klausenburger_adica Lacrima 1

11.10.2009, 17:41

interesanta bucataria poloneza...am citit despre ea, am vazut-o in emisiuni culinare, dar n-am avut prilejul sa mananc (constient cel putin) vreun fel din macarurile poloneze si nici n-am gatit in consecinta. dar e atractiva ideea... mai ai si alte retete poloneze? mi-ar placea sa mai citesc cate una-alta multumesc

Luciana 1

27.10.2009, 18:18

Wowww...trebuie sa fie o bunatate, imi aminteste de borsul unei matusi din Arad, arata fix la fel, dar nu stiu ce si cum il face dansa.
Pacat ca nu am carnati in casa, ca noi nu prea mancam, as fi pus si eu sa o fac, tocmai ce am ramas fara ciorba.

Adinuta 1

30.10.2009, 10:27

Luciana sa o incerci, e tare buna Nici eu nu prea mananc carnati; in general carne de porc si vita consum cam rar, dar am mancat supa asta la cineva si mi-a placut mult. Macar din cand in cand se merita facuta.

adry88 1

08.05.2011, 16:09

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci