Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella

de ela in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 11601 vizualizari

COMENTARII (33)

Bya Ralu 1

07.08.2013, 21:03

arata super bine

ela 1

07.08.2013, 21:04

RuxyRux 1

07.08.2013, 21:09

Minunat!

MotanLaOale 1

07.08.2013, 21:10

babi5 1

07.08.2013, 21:18

Valclaudia 1

07.08.2013, 21:19

ce pofta mi-ai facut!

Ela68 1

07.08.2013, 21:27

foarte bun

Bucataras Medi 1

07.08.2013, 21:44

tare bun!

Anamaria Cook 1

07.08.2013, 21:54

Abia am mancat dar ar mai intra o potrie din bunatatea asta!!!

alilianaa 1

07.08.2013, 21:56

tare bun,,.

diaconta 1

07.08.2013, 21:58

Minunat ma tot uit la poza asta cat e de apetisanta

ela 1

07.08.2013, 22:06

nu stiu ce gust are,ca eu nu mananc dovlecei nici daca mor de foame

Merisor 1

07.08.2013, 22:24

Cat de bine arata!

mena29 1

07.08.2013, 22:55

Mai Ela mai,toata ziua faci pizza )
Acum serios,tare-mi place cum arata!

ela 1

07.08.2013, 23:01

Mena,fac,fac...poate ti se face pofta atat de tare si vii la Timisoara

mena29 1

07.08.2013, 23:04

Ela,nu se stie niciodata!Chiar mi-as dori sa ne vedem!

ela 1

07.08.2013, 23:13

si mie mi-ar placea foarte mult

Rocsi 1

07.08.2013, 23:18

Ce fain ti-a iesit

Corinuta 1

08.08.2013, 10:11

Eeeeeeeee, ne-ai adus si reteta!

kukibella 1

08.08.2013, 11:48

FlaviaD 1

08.08.2013, 14:38

Ce bunatate ne-ai facut

Micutza Luana 1

08.08.2013, 15:05

angyb 1

08.08.2013, 17:13

ioana_sf 1

13.08.2013, 20:31

Draga mea... reteta asta suna fantastic... nu stiu ce am facut sau nu am facut dar mi-a iesit un dezastru : ((... e vina mea nu sunt o experta in bucatarie... dar compozitia a lasat foarte multa apa... cred ca am pus prea multa branza deasemenea ca a iesit gumos... tumbs up dar as dori sa stiu care e totusi secretul sa iasa corect?

ela 1

13.08.2013, 21:38

Ioana,de unde multa apa?imi pare rau ca nu am pus si sectiunea,am uitat,dar la mine nu a ramas nici un strop de lichid poate dovleceii sunt de vina? i-ai lasat sa stea putin cu sare pe ei??mozarella ai scurs-o de zeama in care a stat in punga? imi pare rau ca nu ti-a iesit reteta...este atat de simplu de facut...si sincer,l-a mine nu a ramas nimic lichid

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de branzeturi