Sufleu de conopida cu sunca in vasul roman

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2010 | 26487 vizualizari

COMENTARII (38)

Corinuta 1

18.08.2010, 13:01

N-arata rau....cred ca merita incercata!

danis 1

18.08.2010, 14:00

vezi eu nu prea folosesc vasu ,trebuie sa pun in practica

yafa 1

18.08.2010, 16:05

Mi-ai facut o pofta Nadina, arata miamiiiiii

Adinacarla 1

19.08.2010, 00:36

buna, buna

mihaelar63 1

19.08.2010, 07:59

mai eu nu fac nazuri , nici nu trebuie sa murdaresti tacamurile pentru mine , asiaticii zic ca e energetic sa mananci cu mana , sa simti hrana

nadina73 1

21.08.2010, 00:56

sylvia

nadina73 1

21.08.2010, 00:56

corina e grozava chir merita sa incerci

nadina73 1

21.08.2010, 00:57

danuta il patrezi ca zestre pana se insoara sfetan sau andrei

nadina73 1

21.08.2010, 00:57

yaha e super buna

nadina73 1

21.08.2010, 00:57

adina

nadina73 1

21.08.2010, 00:58

bine zici mihaela63 cata dreptate ai

Bya Ralu 1

14.02.2013, 14:13

ce bine arata

ryta 1

12.05.2014, 20:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca presata si legume mexicane