stiuca la cuptor pe pat de mazare

de vero_closca in Peste, 8 Oct 2010 | 13550 vizualizari

COMENTARII (12)

Oana 1

08.10.2010, 17:09

Vai ce-mi place! Arata asa de bine!! mi-e foame, am venit cu furculitele

adasev12 1

08.10.2010, 17:13

gata, am plecat acus la pescuit...poate prind si eu vreo...broasca
super 5

Corinuta 1

08.10.2010, 17:24

mamaaaaa, ce nebunie!

lilik 1

08.10.2010, 17:47

ueiiii!!!ce-i aici mai draga???ma faci sa-nghit in sec

vero_closca 1

08.10.2010, 17:50

Bucataras Medi 1

08.10.2010, 17:54

ce frumos, ce bun..........pot sa ma servesc?.................

kamy 1

08.10.2010, 19:36

are oase mici?oricum nu conteaza...5 f ptr cum arata...si o fi si bun pt cine stie sa manance pestele cu oase ...mici si multemie imi place numai ...mare

nadina73 1

08.10.2010, 21:18

vai vero ce bine arata 5f

La Ancuta 1

09.10.2010, 00:43

vreau si eu ca arata prea bine.

Adinacarla 1

17.10.2010, 11:30

ce bine arata...trebuie sa incerc si eu

Cris2711 1

12.03.2011, 14:01

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 23:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Limba de mare ca-n reteta daneza