Stir fry de pui cu sos Hoisin

de Brindusa in Pui, 16 Apr 2010 | 7449 vizualizari

COMENTARII (5)

Bunica 1

16.04.2010, 23:49

Fara garnitura de orez nu se poate? E foarte bun si usor de pregatit !

mihaelar63 1

17.04.2010, 14:33

danym 1

14.09.2010, 09:37

La Dragonul Rosu 1 , la etaj este un magazin cu produse chinezesti, unde gasesti tot ce vrei la preturi bune.

danym 1

14.09.2010, 09:40

Daca-mi permiti un sfat, niciodata la retetele chinezesti sau orientale in general nu folosesti ulei de masline. Poti folosi fara probleme uleiul de floarea soarelui. Uleiul de susan este in special pentru aroma, nu se foloseste la prajit .

Brindusa 1

11.10.2010, 19:05

Nu ma deranjeaza sfaturile, danym. Dar unde ai vazut ca folosesc ulei de masline? Eu am scris de porumb.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada colorata din piept de pui