Spread de ton

de Satisfyyourcravings in Ton, 15 Ian 2013 | 8659 vizualizari

COMENTARII (26)

portiadelumina 1

15.01.2013, 21:03

Bun cred că este. Dar durează ceva preparatul (când tonul e proaspăt) că trebuie fiert, răcit, ţinut la rece.
Dar Adriana, făcut de altul e cel mai bun

Rocsi 1

15.01.2013, 21:06

Waw ce fain

Satisfyyourcravings 1

15.01.2013, 21:06

Eu am făcut cu ton proaspăt pentru că așa aveam. Te invit la masă, padre!

Miha 1

15.01.2013, 21:11

daaaa...facut de altu' vreau si eu

DinDragostePentruGatit 1

15.01.2013, 21:20

Foarte bun!

Geanina87 1

15.01.2013, 21:28

Ade200 1

15.01.2013, 21:31

Îmi place mult!

MotanLaOale 1

15.01.2013, 21:38

Zamfira 1

15.01.2013, 21:54

oauuu ce fain

Merisor 1

15.01.2013, 22:05

Bun, bun!

Lau 1

15.01.2013, 22:08

Bunica 1

15.01.2013, 22:08

Wow, ce bunatate ai facut!

Ela68 1

15.01.2013, 22:27

habar n-aveam ca esalota e de fapt ceapa rosie.......sau lunguiata. Ma gandeam la alt pestisor
Cred ca e super, o s-o incerc cat de curand, am o conserva mare de ton

Doralinda 1

15.01.2013, 22:35

Nu prea ma omor cu tonul, dar arata foarte bine!

T I M E A 1

15.01.2013, 22:53

Bya Ralu 1

15.01.2013, 23:06

faina reteta

Lavinia 1

16.01.2013, 00:26

marcela1979 1

16.01.2013, 00:51

super arata

mamaieelena 1

16.01.2013, 09:42

place

gaby_gabytza 1

16.01.2013, 10:08

ce fain arata

laura_n 1

16.01.2013, 11:52

spread si la mine

Mihaela11_jo 1

16.01.2013, 16:23

Delicios

danakarin 1

16.01.2013, 18:26

ce intelegi tu prin "asezonare", iubito?
reteta e de altfel, super, ca toate ale tale!

Satisfyyourcravings 1

16.01.2013, 21:53

Dana, ştiu că "a asezona" este definit în DEX ca "a pune ingredientele în mâncare", iar cutumiar este folosit cu sensul de a adăuga sare și/ sau piper unei mâncăruri, așa cum l-am folosit și eu în reţeta de mai sus. Definiția asezonării oferită de Radu Popovici, pe blogul său, vine să confirme afirmațiile anterioare:
"Asezonarea reprezintă procedeul prin care mâncării i se potriveşte gustul final, prin adaus de condimente, amestecuri de condimente sau alte ingrediente (uleiuri, oţeturi, vin, zahăr, sare, paste, sosuri etc.)."
Mulţumesc pentru aprecieri!

sebirizescu 1

17.01.2013, 20:09

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu ton si ou