Spätzle

de Cris2711 in Paste, 27 Dec 2010 | 18247 vizualizari

COMENTARII (36)

Dana_Retetegg 1

27.12.2010, 17:35

Cris2711 1

27.12.2010, 17:41

mersi,te pup dulce

diaconta 1

27.12.2010, 17:45

Interesant,mama imi spunea de ceva asemenator,le zicea "razalai" am venit direct cu furculitele

Cris2711 1

27.12.2010, 17:46

Da Dia si eu stiu de la mama mea,cred ca facea bunica,e simplu si ieftin

diaconta 1

27.12.2010, 17:50

eu n-am incercat inca,dar pun pe agenda

Brindusa 1

27.12.2010, 18:38

Cris2711 1

27.12.2010, 18:41

Brandusa

kamy 1

27.12.2010, 20:43

ce-mi plac chestiile simple si bune la fav cu ea 5f

Cris2711 1

27.12.2010, 20:49

Kamy 1000 pupici,si probeaza,e foarte bun

MIUTA 1

27.12.2010, 21:56

Foarte interesant,o trec la favorite vreau sa fac si eu 5 furcu mari

Cris2711 1

27.12.2010, 21:59

Miuta ,o recomand cu drag,in germania este o reteta foarte iubita,mersi mult

LUK 1

27.12.2010, 23:12

nu-mi vine sa cred..asa ceva facea bunica mea(Dumnezeu s-o ierte) si i spuneam Resel..si il mancam cu lapte...ma tot gandeam intr-o zi oare cum se facea exact.. dar nu ma gandeam ca se poate manca ca si garnitura

Cris2711 1

27.12.2010, 23:16

Luk si mama mea mi-a zis ca faceau mai demult ceva asemanator,trebuie sa o intreb pe bunica la vara,sotul meu de exemplu mananca mamaliga in germania cu unt si zahar,iar eu cu lapte,sau cu telemea si smantana.E o nebunie,eu rad de el si el rade de mine.fiecare cu ce a invatat de acasa

Mihaela11_jo 1

28.12.2010, 07:02

Super
Multumesc de reteta; mama mea facea langa tocanita de pui cu smantana si le spunea nocherli; abia astept sa le incerc data viitoare cand fac tocanita, imi era asa de dor de aceasta mancare.
La Multi Ani 2011 draga mea!

Cris2711 1

28.12.2010, 09:43

Da?vezi,esti a treia care cunoaste reteta,sub alta denumire de la o zona la alta,dar asa este mamicile si bunicile noastre faceau si ele.Iar aici in Germania se mananca mult si acum in prezent,mai ales aici in sud.Acasa si la restauranr.La Multi Ani 2011 si un an mai bun

RuxyRux 1

28.12.2010, 10:03

De cate ori merg in Germania mananc spatzle...si ma intorc si cu ei in bagaj....o bunatate!!!!Criss...grozava bucatareasa esti! La Multi ani!!!!

Cris2711 1

28.12.2010, 10:13

Ruxy mersi iti doresc si eu din suflet La Multi Ani si un an nou cat mai plin de impliniri

mena29 1

28.12.2010, 22:38

Suuuper

Cris2711 1

29.12.2010, 10:54

Surioara ,mersi mult,m-am straduit sa iasa bun,pup dulce si strang taaaaaaaaaaaaaaaare de toooooooooooot

Sylvia 1

02.01.2011, 13:19

Extraordinar arata, ma bucur ca am gasit reteta, aici i-am vazut serviti si la fripturi cu sosuri si cu sosuri de legume, abia astept sa-i testez 100 de

Cris2711 1

02.01.2011, 13:44

Sylvia,familia mea din Germania o prepara foarte des,este super buna,mersi pentru complimente si furculite

Mitinita 1

10.01.2011, 01:57

mersi ptr instructiuni,la noi in zona se mananca,dar e ciudat ca nu am vazut forma,sau nu m-am uitat eu bine. Am facut si eu fara forma si au iesit cam grosolane,dar bune

Cris2711 1

10.01.2011, 17:15

Adina,cum ti-am zis eu am luat din Sibiu cu toate ca gasesc si aici.Iti urez noroc sa gasesti de cumparat.Si ma bucur ca le-ai facut

elena1988 1

13.02.2011, 19:34

interesant, am salvat-o

Cris2711 1

13.02.2011, 19:45

Marty
Miremirc mersi
Elena1988

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu kaizer si parmezan