Silvoiţă (Magiun)

de lili in Dulceata / Gem, 11 Sep 2010 | 9889 vizualizari

COMENTARII (7)

Miha 1

11.09.2010, 23:19

nadina73 1

11.09.2010, 23:21

lili fara cuvintecred ca e minunata,nu trimiti si la pachet?pe bune felicitari si uite

Corinuta 1

11.09.2010, 23:26

jolygina 1

12.09.2010, 03:05

nu se foloseste deloc zahar ca eu nu am mai facut pana acum

Rocsi 1

12.09.2010, 12:27

ce imi place modul cum ai facut=o

lili 1

14.09.2010, 20:23

joligina nu am pus zahar deloc...doar vanilie si scortisoara.Miha, Nadina,Corina,Rocssi multumesc. Dupa ce am terminat de facut nu imi m-ai simteam mainile la cat am mestecat

elena1988 1

19.01.2011, 10:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune cu nuci si aroma de scortisoara