Savarine

de nadina73 in Prajituri, 15 Oct 2010 | 37453 vizualizari

COMENTARII (105)

eleny2010 1

13.11.2010, 15:58

prajitura mea preferata ..si totusi nu ma vad reusind sa fac asa ceva felicitari ptr reteta

Criss 1

25.11.2010, 15:20

Vreau sa fac reteta aceasta de savarine si vreau sa te intreb ceva. Am mai vazut aceasta reteta pe alte bloguri si fetele spuneau ca se lasa 12-15 ore dupa coacere, inainte de a se insiropa. Tu cat timp le-ai lasat? Merci.

nadina73 1

25.11.2010, 15:35

Criss eu asa cum am scris si in reteta le coc le lasa sa se raceasca,dupa care se taie un capacel mic si le insiropez bine de tot in mai multe etape de 3-4 ori la un anumit interval,stiu eu 1 ora .Se lasa asa pana a a doua zi ,cand abia atuni vor fi umplute cu frisca .Pana a doau zi isi vor dubla volumu bine de tot.Spor la munca ,iar daca te mai pot ajuta cu ceva

nadina73 1

25.11.2010, 15:39

Capacelu se taie din partea de jos de la baza ,iar partea de sus se intoarce si se insiropeaza bine,vezi foto ,arata mult mai bine asa.

Simymy 1

08.03.2011, 11:58

La multi ani!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]