Sarmalute de post din stevie

de sasha in Mancaruri de post, 11 Apr 2013 | 6338 vizualizari

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

11.04.2013, 21:28

super

Merisor 1

11.04.2013, 21:30

Bune!

MotanLaOale 1

11.04.2013, 21:30

COSTEO 1

11.04.2013, 21:43

sunt preferatele mele, nu conteaza de care sunt de post sau de frupt

alilianaa 1

11.04.2013, 22:19

O portie aci...

simona72 1

11.04.2013, 22:59

Si mie place!!!!

gaby_duceag 1

11.04.2013, 23:03

pai..numa' cu ceapa?? fara alte legume?ciuperci..?
si neaparat 115 frunze?)

diaconta 1

11.04.2013, 23:10

Gaby,nu-ti place asa?

gaby_duceag 1

11.04.2013, 23:17

die...nu o zic ca pe o critica, ca asta e un site culinar unde nu se accepta critica), insa..la o sarmaluta de post merg adaugate...fel de fel de legume, ciuperci, masline, soia..
dar daca fetei asa ii plac...

diaconta 1

11.04.2013, 23:26

Pai Gaby,e ca si cum te-ai mira ca nu-mi place mie pestele)
Pai nu-mi place si gata

ionela2682 1

12.04.2013, 07:52

exact 115 frunze ai folosit!! Mie-mi plac mai mult cele cu frunza de stevie decat in frunza de vita..dar vorba Gabitzei..mai adaug legume...

sasha 1

12.04.2013, 12:13

Da exact 115 am folosit, pentru ca atat am cules si nu am folosit legume pentru ca asa am hotarat cu familia, adesea folosesc, casacval,morcov,ardei si ciuperci, dar ieri a fost o exceptie.

Rocsi 1

12.04.2013, 20:11

Ce bune sunt sarmalutele

Bya Ralu 1

20.04.2013, 18:19

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale manastiresti