Sarmalute aperitiv, umplute cu salata boeuf

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2017 | 3109 vizualizari

COMENTARII (47)

RODIMUR 1

27.12.2017, 19:28

Așa este, Merișor, sunt sărmăluțe surpriză, dar cum eu știam despre ce este vorba, am spus, poate cineva ia modelul, ca să recupereze constructiv, cum am scris deja, salata boeuf, foarte bună, dar începută...

RODIMUR 1

27.12.2017, 19:29

Mulțumesc frumos, Rocsi!

RODIMUR 1

27.12.2017, 19:29

Mulțumesc frumos, Georgiana!

Adi 1

27.12.2017, 21:38

Bune!

RODIMUR 1

27.12.2017, 21:49

Mulțumesc frumos, Adi!

xana 1

27.12.2017, 21:50

Chiar e o idee foarte buna

RODIMUR 1

27.12.2017, 22:10

Îți mulțumesc frumos, Xana! Așa am gândit și eu...

oanapl 1

27.12.2017, 23:09

Ce idee minunată!

mihaelar63 1

28.12.2017, 01:39

Foarte ingenios . Felicitari , Rodica

miki_a 1

28.12.2017, 06:16

Super idee!

RODIMUR 1

28.12.2017, 06:48

Mulțumesc frumos, Oana!

RODIMUR 1

28.12.2017, 06:48

Îți mulțumesc mult, Mihaela!

RODIMUR 1

28.12.2017, 06:49

Mulțumesc frumos, Miki!

mirela0911 1

28.12.2017, 07:46

Foarte interesante!

RODIMUR 1

28.12.2017, 08:04

Mulțumesc frumos, Mirela!

kytz 1

30.12.2017, 09:01

Eu am mai văzut așa ceva (mă refer la idee, doar că era o combinație între ultimile tale două aperitive; intr-o revistă Practic, cu ani in urmă...dacă o mai am fac poză). E un aperitiv ușor, cu iz de vară și după cum ti-am mai spus umplutura e foarte versatilă (țin minte că in revistă aveau denumirea de "sarmale crude"!

RODIMUR 1

30.12.2017, 09:06

Eu n-am mai văzut, Kytz, dar mă bucur să aflu de la tine asta... Doar că nu înțeleg despre care ultime două aperitive ale mele zici... Oricum, m-aș bucura să găsești revista aceea, mai ales că am răsfoit foarte rar aceste gen de presă (deși cred că e foarte bună!)

kytz 1

30.12.2017, 09:27

Aveau la bază umplutură de brânză, care este destul de versatilă (poți pune în ea o conservă mică de ton, bucățele de masline, ardei diverși colorați, rosie, ceapa verde tocată...chiar chives... )! Cred ca denumirea de "sărmăluțe crude" se datora faptului că nimic nu era supus procesului termic de către bucătar)!

RODIMUR 1

30.12.2017, 09:47

Kytz, brânză cu pește, nu cred că mi-ar plăcea, sună ciudat...Ingredientele trebuie bine dozate și gândite. Nu se pot pune de-a valma, chiar dacă, separat, ne plac toate, dar nu se potrivesc împreună. Iar denumirea este neinspirată. Ar fi chiar prea de tot să supună așa ceva procesului termic...

kytz 1

30.12.2017, 10:09

Cine a pus denumirea rețetei s-a bazat pe faptul că i-a brânza gata făcută...din piață...nu o face acasă... pentru că în procesul tehnologic intervine oricum pasteurizarea! Crema de branza cu pește e chiar foarte bună și apreciată (mie chiar îmi place mult și o prefer ouălor umplute de exemplu; mi se pare ușoară, fină, chiar feminină). https://www.bucataras.ro/retete/mousse-de-somon-cu-crema-de-branza-delaco-74406.html
https://www.bucataras.ro/retete/barcute-cu-crema-de-branza-avocado-castraveti-78232.html
https://www.bucataras.ro/retete/crema-de-branza-cu-menta-si-ton-71728.html

kytz 1

30.12.2017, 10:16

La noi in Moldova sunt populare sărmăluțele cu urdă, care sigur se fierb. Cred că este încă un motiv din partea autorului în alegerea titlului! Scuze, nu vreau să te mai rețin cu comentariile mele, eu sunt lung de vorbă...

RODIMUR 1

30.12.2017, 10:24

Kytz, sarmalele cu urdă sunt în foi de viță, sau de varză, nu în salată. Nici nu cred că salata se pretează la fiert în oală. Iar salata boeuf, nici pomeneală...În rest, chiar mă bucur că ești lung la vorbă. Mai aflăm și alte gusturi, ceea ce e foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa