Sarmale cu varza acra

de Miha in Pui, 28 Dec 2009 | 7848 vizualizari

COMENTARII (8)

liana_geicu 1

28.12.2009, 12:04

Ce bunatate!

Nicolae 1

30.12.2009, 16:39

sa mai faci...

Miha 1

30.12.2009, 19:40

Mai fac Nicolae, mai fac...Numa sa-mi vina cheful de treaba.

gaby_duceag 1

30.12.2009, 20:31

.vorbeam cu o prietena pe mess(asta luni)si cica..azi nu fac nimic,fac maine,marti a zis ca face miercuri,azi a zis ca maine,da' daca n-are chef nu face nik.eu am fct chiftelute cu maioneza,ciuperci cu maioneza,tortul cu 3feluri de cioco,krem a krem si maine fac ciorba .harnicutza,nu?(m-am dat mare,m-am dat,nah)))da' si cand nu fac nik

Bucataras 1

30.12.2009, 21:02

mai, chiftelutele cu maioneza sint de fapt un fel de salata cu chiftelute, ceapa frecata in otet, cartofi fierti si maioneza?

gaby_duceag 1

30.12.2009, 21:44

bucataras,eu fierb ceapa taiata pestisor(cam 1kg)in apa cu otet,zahar,sare,foi de dafin,aprox 15min(o pun cand colocoteste)i amestec cu chiftelute mici si maioneza.n-am pus niciodata cartofi.unele bucatarese doar oparesc ceapa,altele chiar o calesc usor apoi o amesteca cu otet si restu'...cate bordeie..

rivka 1

30.12.2009, 22:08

gaby cum faci cipercile cu maioneza, ciuperci din borcan, maioneza iaurt sau smantana si usturoi?

gaby_duceag 1

31.12.2009, 08:13

rivka,io-s fata din muntiasa ca vara gasca masculina aduna ciuperci de pe dealuri:hribi,galbiori,vinetele,etc...le fierb si le bag in pungute la congelator.nu am pus smantana si iaurt,dar uite ca acum o sa le fac asa.eu pun ceapa tocata marunt calita 5min in ulei cu putina apa,apoi pun ciupercile tocate si mai calesc putin,racesc,scurg,pun maioneza,usturoi si patrunjel verde si bineinteles sare dupa gust.

COMENTEAZA