Pentru copilasi am facut un sos din fenicul, rosioare si ardeiul copt, le-am mixat bine, apoi l-am pus peste salau si le-am facut si un piure Succes total, au mancat amandoi foarte, foarte bine
Ancuta, si eu tot prima data am facut Si mai am un bulb sa vad ce fac cu el...ori salata ori in vas roman...e...aromat asa...nici nu stiu sa-ti spun cu ce seamana....telino-gulie
daca are gust de telino-gulie mie nu mi-ar placea nu-mi place nici telina si nici gulia sunt cam certata eu cu legumele, spre rusinea mea dar salaul cu ardei copti arata demential... bravo mai Oana...
Mersi, Ionixule! Mai, sa stii ca nu pot spune exact ce gust are...e crocant, ca si cum ai musca din tija de telina...dar e zemos si aromat intr-un fel...na, luati si voi si gustati, poate va place...Pune ceapa in loc de fenicul, sa vezi ce bun iese Dar asta-i ideea, sa faci cu fenicul Mie mi-a placut si la baieti la fel
Oana excelent arata Feniculul are o aroma aparte greu de descris ce e drept mie mi se parea ca fin de tot aduce si a marar este foarte bun el in folosesc crud in cremele de branza sau mixat cu ulei de masline si sare si adaugat ca si o pasta toping la salate