Salata de icre de crap

de Miha in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2010 | 12677 vizualizari

COMENTARII (12)

ela 1

05.05.2010, 00:09

eu asteptam ceva dulce si tu ce imi dai aicinu-i corect

Miha 1

05.05.2010, 00:21

Hai ca iti dau si desert.

vero_closca 1

05.05.2010, 00:39

delicioase!!! 5 furculite!!!

Miha 1

05.05.2010, 00:53

Multumesc Vero!

Bucataras Medi 1

05.05.2010, 10:39

uite ca mi-ai dat o idee.............sa fac si eu..............frumoase si tare gustoase...............

ana 1

05.05.2010, 11:43

Foarte bune icrele de casa ,mie mi s-a intamplat ceva ciudat sambata cand am facut,si fac foarte des icre.Le-am batut de erau tepene si cat am tocat ceapa ,surpriza nu erau taiate ci apa ,asa de moi se facuse.De ce ?nu imi explic.

madi_marin 1

05.05.2010, 19:17

eu nu ma impac cu icrele proaspete.....ca nu imi ies niciodata tari...si nu integ de ce, doar daca le pun gris, dar fara....nu imi ies niciodata cum trebuie..... am mancat pe la altii fara gris si sunt delicioase, dar eu sunt antitalent la capitolul asta....

marcela1979 1

05.05.2010, 21:31

bune icrele,mama face din icre la cutie le amesteca cu gris si cu ulei

Ina 1

05.05.2010, 21:41

madi, ca sa nu ai probleme, nu faci icrele in ziua in care cureti pestele, niciodata. Ele trebuiesc lasate 2-3 zile cu sare, astfel dispare si zeama care se lasa din ele. Iar daca pui putina sare de lamaie de la inceput ( si eventual o felie de paine inmuiata in apa si scursa ) nu are cum sa nu-ti iasa.

ana 1

05.05.2010, 21:59

Cu felia de paine iti ies sigur,eu pun de la inceput o felie de paine (miezul)inmuiata si stoarsa bine .Mi-au iesit mereu mai putin sambata dar cred ca uleiul a fost devina .

Miha 1

05.05.2010, 23:25

Multumesc Ina.

madi_marin 1

09.05.2010, 13:50

ina...multumesc pentru sfaturi..... o sa incerc , desi nu ma trage inima, mi+e sa nu dau kix din nou.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu crema de branza si somon afumat