Salata de conopida

de Swanheart in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2009 | 49295 vizualizari

COMENTARII (18)

Oana 1

10.10.2009, 21:44

Maine fac si eu, ce pofta am! Cum faci sosul de usturoi? sau e cumparat? am de la heintz, o fi bun? sau pisez usturoiul in maioneza?

Swanheart 1

10.10.2009, 22:24

Cel pe care il folosesc eu e din comert, dar se poate folosi si usturoi.

rivka 1

10.10.2009, 23:15

super , ai pus-o ...

Oana 1

11.10.2009, 00:16

Super, maine e pe lista! O sa pun si niste marar

Bunica 1

11.10.2009, 11:41

Mie nu-mi place conopida ,dar aceasta este o reteta interesanta . Parca m-as incumeta sa incerc.

Swanheart 1

12.10.2009, 12:06

Gina, te referi la un mixer obisnuit, sau la un mixer vertical? Eu am incercat sa fac maioneza cu mixerul vertical, am pus vreo 200 ml ulei (asa cum scria in reteta), insa mi s-a taiat, n-a semanat defel cu maioneza ce mi-a iesit mie acolo... Ma tenteaza si pe mine maioneza asta cu ou intreg, insa nu am inteles exact cum se procedeaza...

Swanheart 1

12.10.2009, 19:47

Mersi, Rodica! Data viitoare voi incerca aceasta reteta de maioneza. Sper sa imi iasa... Data trecuta cand am incercat, s-a amestecat oul cu uleiul, si a iesit ceva...necomestibil, si care nu avea aspect de maioneza, oricum.

Bunica 1

13.10.2009, 21:34

Are dreptate Rodica. Daca pui o lingurita de mustar , nu se taie maioneza. Eu nu pun oul intreg de la inceput , dar pun albusul in timp ce mixez.

Swanheart 1

18.10.2009, 12:04

Vai, am facut salata asta joi seara, si mi-a iesit necomestibila. Nu stiu ce s-a intamplat, pe langa faptul ca am pus foarte multa sare si efectiv nu s-a mai putut manca... De regula imi iese delicioasa, si chiar oameni care nu mananca de obicei conopida mi-au sa le spun cum o fac, ca e foarte buna... Chiar nu stiu de ce nu a fost asa gustoasa de data asta, mai ales ca am facut totul ca de obicei...

Swanheart 1

05.11.2009, 13:23

Anca, nu se adauga albusul crud, pentru ca iti ramane un albus fiert (galbenusul il bagi in maioneza).

Swanheart 1

19.11.2009, 11:58

Ma bucur ca v-a placut! Am si eu o conopida, si cred ca o fac salata (pane am mancat deja prea multa).

elena1988 1

04.03.2011, 09:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]