Risotto cu sparanghel

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2010 | 7942 vizualizari

COMENTARII (12)

PapaBun 1

03.06.2010, 23:54

adica sa inteleg ca nu exista sparanghel romanesc in romania?

Brindusa 1

03.06.2010, 23:57

Nu cred. Se gaseste numai la supermarketuri adus de cine stie unde, ca niciodata nu scrie provenienta. Si e cam uscat. Eu am gasit intr-o piata, la o femeiecare mi-a zis ca il cultiva de vreo 30 de ani, dar pana acum il vindea in alta parte.

ana 1

04.06.2010, 08:13

MM ce bun ee

lia maria 1

04.06.2010, 09:16

mie imi place foarte mult orezul gatit in toate felurile, dar trebue sa recunosc ca nu am mancat niciodata cu sparanghelarata foarte apetisant5 furculitepentru o portioara

vero_closca 1

04.06.2010, 10:11

yami-yami 5 furculite

Sylvia 1

04.06.2010, 10:42

Excelent !!!!

Bucataria_lui_Tavi 1

04.06.2010, 10:57

Arata minunat Brandusa !

mena29 1

04.06.2010, 11:22

arata super

Brindusa 1

04.06.2010, 14:36

Multumesc va pup pe toti Mi-am descoperit pasiunea pentru sparanghel

Bunica 1

05.06.2010, 09:06

E un deliciu pentru mine care iubesc sparanghelul !

Oana 1

07.06.2010, 22:40

Mmmm, cred ca este delicios! Numai minunatii ai facut

Brindusa 1

07.06.2010, 23:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de orez salbatic cu cascaval