Risotto cu ciuperci, ghimbir si parmezan Delaco

de AlexTeacher in Reteta de vedeta, 12 Oct 2015 | 7182 vizualizari

COMENTARII (12)

CameliaR 1

12.10.2015, 21:22

Panacris 1

12.10.2015, 21:24

Trebuie să gust de la tine O singură dată am probat, din pungă de la LIDL deLuxe Nu cred că l-am pregătit cum trebuie sincer nu mi-a plăcut Mulțumesc pentru imaginile de pe parcursul pregătirii Așa o să mă încumet la prepararea minunatului risotto Asta după o documentare, cum spuneai, bine amănunțită

Andra_Constantinescu 1

12.10.2015, 21:26

MotanLaOale 1

12.10.2015, 21:32

bun tare

Aletta 1

12.10.2015, 22:58

foarte bun trebuie sa fie

AlexTeacher 1

12.10.2015, 23:00

La Risotto cel mai important este orezul. Arborio sau Carnaroli iti recomand. Apoi stock-ul. O supa foarte gustoasa in care sa-l fierbi. Se pune treptat (la fel, foarte important). Totodata este esential sa ai un vin alb calitativ. Fara usturoi, o ceapa-maximum doua delicate, nu iuti...ciuperci, alune prajite, dovleac sau multe alte minunatii de combinatii merg perfect. Untul se adauga la sfarsit, sa fie cremos. Si parmezanul, la fel, de foarte buna calitate, ras si incorporat la sfarsit. L-ai servit imediat dupa ce l-ai gatit, nu-l lasi sa se raceasca. Bobul trebuie sa fie USOR, si aici subliniez USOR al dente. Nu nefiert, ca multi confunda asta.

Bya Ralu 1

12.10.2015, 23:14

excelent

-Licurici- 1

13.10.2015, 08:18

Superrr!

dantes 1

13.10.2015, 08:25

Super!

mirela0911 1

13.10.2015, 08:28

Ce bunătate!

Gherca Daniela 1

13.10.2015, 10:17

Panacris 1

13.10.2015, 21:42

Alex, te pupacesc Multumesc tare mult pentru indicatiile, post reteta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu telemea Delaco ,kaizer si oua la cuptor