Reteta simpla si delicioasa de Pastrama gatita lent la cuptor

de Constelatialeu in Oaie, 6 Oct 2014 | 22453 vizualizari

COMENTARII (23)

Adele 1

06.10.2014, 19:18

Huoooooo!!

Panacris 1

06.10.2014, 19:18

Să-ți fie de bine! Bună pastrama!

Bya Ralu 1

06.10.2014, 19:19

bun

babi5 1

06.10.2014, 19:20

:+bd

Merisor 1

06.10.2014, 19:30

Valclaudia 1

06.10.2014, 19:35

Doamneee! Ce-ai facut aici?!?!!!

Constelatialeu 1

06.10.2014, 19:36

Valurito,ce-am facut?

MotanLaOale 1

06.10.2014, 19:36

bun bun

cristinutanicolita 1

06.10.2014, 19:36

bun bun bun

Mitinita 1

06.10.2014, 19:41

si-n trening vin daca trebe )

simona72 1

06.10.2014, 19:42

Perfecta!! Am facut si eu o tocana de ied cu must...a iesit o bunatate...

diaconta 1

06.10.2014, 19:45

Da' tu nu te potolesti fata? Ma duc sa mananc seminte

Gherca Daniela 1

06.10.2014, 19:48

Foarte bun!

reisnaor_2006 1

06.10.2014, 19:53

nemaipomenita

Ina 1

06.10.2014, 20:01

Constelatialeu 1

06.10.2014, 20:09

Die,trebuia sa halesc si eu ceva pe ziua de azi?

Bunica 1

06.10.2014, 20:25

Nu ti-au ajuns coastele))

Rocsi 1

06.10.2014, 20:35

Ce te mai cinstesti cu bunatati de sezon

Irina 1

06.10.2014, 21:03

mama, Cleme, am salivat instant! vreau si eeeeeeu!

Constelatialeu 1

06.10.2014, 21:05

Buni,pai alea aveau geam,n-am ajuns la ele...

MOKUSKA 1

07.10.2014, 07:06

claudiaO 1

07.10.2014, 08:49

a iesit super la cuptor!
offf...mi-ai facut pofta

- Andreea - 1

07.10.2014, 15:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel