Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de visine

de Brindusa in Prajituri, 3 Ian 2010 | 10308 vizualizari

COMENTARII (9)

liana_geicu 1

03.01.2010, 14:32

Arata foarte bine papanasul; este preferatul meu!

Brindusa 1

03.01.2010, 15:23

multumesc. Si noua ne plac foarte mult. Si se fac asa de repede!

Teo 1

03.01.2010, 20:13

chiar as vrea ceva racoritor.

Oana 1

04.01.2010, 18:45

Chiar nu am mai facut demult! tare buni si ne plac muuult de tot! mai ales ca au branzica de vaci Tot cu dulceata de visine ne plac si noua sau cu dulceata de fructe de padure

Pasiune pentru bucatarie 1

02.02.2010, 00:09

uitasem de papanasiinainte faceam destul de dessi erau tare buni,cred ca ma pun pe traba

Corinuta 1

11.04.2010, 11:46

Unul dintre deserturile mele preferate...am facut reteta postata de tine si au iesit foarte bine! Delicioase

Brindusa 1

11.04.2010, 12:10

Corina, ma bucur ca ti-au iesit

livirys 1

22.04.2011, 20:35

am facut si eu si erau coca la mijloc
(reteta asemanatoare), nu stiu unde gresesc.

Brindusa 1

23.04.2011, 21:03

Poate ii faci foarte mari si nu au timp sa se patrunda pana in mijloc. Sau folosesti o cantitate mica de ulei la prajit si atunci se fac maronii inainte de a se patrunde. Sper ca te-am ajutat.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]