Reteta de pandispan cu visine

de susu in Prajituri, 3 Mai 2010 | 50275 vizualizari

COMENTARII (21)

Rocsi 1

03.05.2010, 20:06

ce bine aratasi eu fac des cu visine si se mananca imediat

ALMARI74 1

03.05.2010, 20:11

yamiii,yamiiii

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 20:14

de-abia astept sa se coaca visinile................salvat si 5 furcu.............

Rocsi 1

03.05.2010, 20:15

eu mai am cateva visine la borcan d anul trecut...

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 20:17

atunci rocsi pana se coc faci tu si vin la tine...............

Rocsi 1

03.05.2010, 20:18

da de ce nu?cu mare placere

Dana Cristea - pusikmea 1

03.05.2010, 20:19

si eu fac, dar mai mult cu capsuni, ce pofta imi e

susu 1

03.05.2010, 20:20

merge si cu visine la borcan dar nu ies ca alea proaspete in veci

Rocsi 1

03.05.2010, 20:22

normal ca nu...una e cand faci cu fructe proaspete si alta e cand faci cu fructe conservate sau congelate...eu fac o prajitura cu prune si am pus la congelator..iese buna...dar cand fac cu prune proaspete e si mai buna

epurasha2bb 1

03.05.2010, 21:43

susu ce bine arata!mi-ai facut o mare pofta! cumfaci tu atatea buntati si ramai asa slaba si frumoasa? tii secret sau ne zici si noua?

Anastasia 1

03.05.2010, 21:53

ai 5 furculesion din partea mea , bravo , foarte buna si frumoasa prajiturica ta

izulika 1

03.05.2010, 22:04

si mama facea aceasta reteta arata superr as vrea si eu ...dar am ajuns prea tarziu

susu 1

03.05.2010, 22:09

Mariana eu nu mananc doar gust, asta e secretul le dau alor mei si eu mananc fructe, legume la abur si fac sport

epurasha2bb 1

03.05.2010, 22:19

bravo! asa trebuie! eu insa sunt programata gresit genetic, teoretic stiu ce sa fac dar practic nu ma pot abtine!

gaby_duceag 1

03.05.2010, 22:26

,epurasha...Susu-place reteta simpla si adaptabila.>,interesant pontul cu faina cernuta de doua ori

ana 1

03.05.2010, 22:29

e foarte buna ,buna tare ,de unde ai visine?

susu 1

03.05.2010, 22:32

Ana nu am visine proaspete momentan. Reteta nu este facuta recent asa ca trecem la cele conservate

nadina73 1

04.05.2010, 00:59

super bine arata si eu pun 5 furculite

madi_marin 1

04.05.2010, 13:36

ce mult imi place prajiturica asta......e delicioasa.....de-abia astept sa apara visinele.....

ela 1

04.05.2010, 18:13

si noua ne facea mama in copilarie ceva asemanator

elena1988 1

10.03.2011, 16:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars