Reteta de budinca de cartofi cu branza si smantana, gratinata si delicioasa

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2013 | 88980 vizualizari

COMENTARII (55)

Merisor 1

17.12.2013, 13:04

Cassandra, nu vad de ce nu ti-ar iesi!
Sa ai spor si multumesc pentru apreciere! >,

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 12:48

foarte gustoasa

Retete cu Margareta Cismasiu 1

22.01.2015, 15:41

MINUNATA

VictorAvram 1

24.10.2017, 19:53

Unde plm fierbi tu cartofii doar 20 de min ratatule ca ies cruzi?.

Merisor 1

24.10.2017, 21:29

VictorAvram, ai citit rețeta? Cartofii mai stau și la cuptor 20 de minute. Nu trebuie să îi fierbi până se zobesc. Mulțumesc pentru compliment!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor cu crema de branza