Reteta de bors de cartofi si sfecla, asa cum se face in Bucovina

de RODIMUR in Ciorbe, 7 Dec 2017 | 21291 vizualizari

COMENTARII (29)

-Licurici- 1

15.12.2017, 17:28

Imi place!

RODIMUR 1

15.12.2017, 19:36

Mulțumesc frumos, Licurici!

gerdan 1

18.01.2018, 14:31

sflecla rosie cruda nu dau pe razatoare.
Pentru un bors bun pun doua sfecle potrivite separat la fier cu tot cu coaja ,dupa ce au fiert bine le las la racit si dupa le-am decojit una o dau pe razatoare si una tai felii potrivit de groase ( 1 cm ) grosime si le pun la fiert, in sfecla razaluita pun 1-2 linguri de otet din vin si 1/2 lingura de sare.Amestec bine,las 5 minute sa se macareze si dupa aceea pun in oala cu bors la fiert .De ce ? pentru ca sfecla fiarta in coaja isi pastraza culoarea si dispare gustul de sfecla cruda.De inacrit tot cu bors de putina ( de casa ) si obtional se pune smantana si se poate servi si cu ardel iute

RODIMUR 1

18.01.2018, 14:51

Gerdan, nici într-un caz n-aș pune oțet de vin, de vreme ce pun borș! Rețeta ta este strict personală, poți s-o faci în continure așa cum îți place, dar dacă ai citi și altele de pe net, ai vedea că seamănă mult mai mult cu a mea, nu cu a ta. Sorry...!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara cu legume