Raioasa delicioasa

de ionela2682 in Prajituri, 9 Apr 2010 | 30279 vizualizari

COMENTARII (7)

ionix 1

09.04.2010, 17:07

ceva in genul asta fac si eu de post... cu ulei in loc de untura... tot asa cu aluat ras... eu pun aluatul la congelator inainte sa-l rad... si eu ung cu gem sau pun mere... e buna

ionix 1

09.04.2010, 17:11

de ce-i zice raioasa??? pt ca se rade aluatul???

ionela2682 1

09.04.2010, 17:17

asa cred si eu ca de la aluatul acela ras i se trage denumirea! ideea este ca iese un aluat foarte fraged!

Rocsi 1

09.04.2010, 18:23

si eu fac asa dar putin altfel ingredientele park dar tot cu aluat ras..

Teo 1

09.04.2010, 22:14

''raioasa'' e grozava, !

ionela2682 1

10.04.2010, 10:02

multumesc teo!

Cris2711 1

20.07.2011, 16:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]