Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Alexandra Burz in Porc, 4 Ian 2016 | 4990 vizualizari
cristinutanicolita 1
Bune,bune fac si eu maine
Bunica 1
Dacă le fierbi la foc moale până cade carnea de pe os nu e nevoie să mai pui gelatină Cele mai bune răcituri sunt cele de porc!
Constelatialeu 1
Alexandra Burz 1
Multumesc dragilor
Buni...o sa tin cont de sfat
Anett 1
Super!
CameliaR 1
Mmm, ador raciturile. Cred ca sunt super delicioase
Multu..va pup
Rocsi 1
Am mancat si noi de Craciun. Foarte bune!
Merisor 1
Yummm, bune!
diaconta 1
Foarte bune
Dya Daniela Andrei 1
Si noi am facut!
reisnaor_2006 1
MotanLaOale 1
-Licurici- 1
Bune
dantes 1
Nu este necesara gelatina
Gherca Daniela 1
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 14:02
pe 09.05 la 09:58
pe 09.05 la 09:43
pe 09.05 la 09:26
pe 08.05 la 08:12
6 comentarii
de vasimur 4
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
oanapl
28_andreea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!