Pulpe de pui'' imbracate'' in mustar frantuzesc si cus-cus cu cascaval

de Constelatialeu in Pui, 5 Iun 2013 | 4029 vizualizari

COMENTARII (39)

Constelatialeu 1

05.06.2013, 21:45

Dia e impanata coasta?

diaconta 1

05.06.2013, 21:47

Daaaaaa,cu slaninuta ca asa se cade

roxana_simona 1

05.06.2013, 21:48

simona72 1

05.06.2013, 22:07

Vai ce bun!!!

nilgun 1

05.06.2013, 22:13

extraordinar

Merisor 1

05.06.2013, 22:20

Ce le-ai mai imbracat!

Constelatialeu 1

05.06.2013, 22:35

Merisor,a dat o ploaie rece cu bulcuci si-am zis sa nu le fie frig...

Dya Daniela Andrei 1

05.06.2013, 22:42

Alina26 1

05.06.2013, 22:56

ce bine arata!!! vreau si eu o portie!!!!

marcela1979 1

05.06.2013, 23:34

iau o pulpa de la tine

gaby_duceag 1

05.06.2013, 23:45

frumos si bun!

Satisfyyourcravings 1

06.06.2013, 12:14

Cred că voi încerca și eu rețeta de cus-cus.

mihaelar63 1

07.06.2013, 12:53

Bun-bun !!!

babi5 1

13.06.2013, 17:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Şniţele crocante