Pulpe de pui cu plante aromatice si sos gulas

de kamy in Pui, 20 Ian 2011 | 6639 vizualizari

COMENTARII (41)

lilik 1

20.01.2011, 23:14

buneeeee

kamy 1

20.01.2011, 23:16

ionela.... ce mai papi

Mitinita 1

20.01.2011, 23:22

si sfecla arata bine

kamy 1

20.01.2011, 23:25

miti...e si bio...de la mine din gradina

lilik 1

20.01.2011, 23:26

nu stiu cum o-i ajunge in pat la cat mai bag

kamy 1

20.01.2011, 23:30

ionela...un oxbill si se rezolva....zbori

lilik 1

20.01.2011, 23:34

hehehe....

kamy 1

20.01.2011, 23:41

nadina73 1

20.01.2011, 23:44

bune

cismaru_nicoleta 1

20.01.2011, 23:51

Kamy...mi-e foame de innebunesc,arata senzational

LUK 1

21.01.2011, 00:07

tare bun..si arata si bine

kamy 1

21.01.2011, 00:08

nadina...ms

kamy 1

21.01.2011, 00:08

nicoleta...hai la masa ca nu se pune

kamy 1

21.01.2011, 00:09

luk...hai ca esti aproape

aziz 1

21.01.2011, 08:12

MotanLaOale 1

21.01.2011, 08:58

pulpeeeee bune

mena29 1

21.01.2011, 09:49

Uuuuf,daca Sabina nu papa tot mai ramanea si pentru mine .

divainbucatarie 1

21.01.2011, 09:51

mamaieelena 1

21.01.2011, 10:56

bune

Rocsi 1

21.01.2011, 11:03

bun tare

DIANA B 1

21.01.2011, 11:05

Minunat , dar cu sosul de gulas nu mi-i clar ... detalii ???

kamy 1

21.01.2011, 13:03

aziz...noul hobby??

kamy 1

21.01.2011, 13:04

vladimir...alea din farfu??

kamy 1

21.01.2011, 13:04

mena...iubita las ca mai fac

kamy 1

21.01.2011, 13:04

diva....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu hribi de padure si gogosari