Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ela in Curcan, 8 Apr 2010 | 8121 vizualizari
Dana Cristea - pusikmea 1
ela 1
pusika daca mai poti dupa atatea bunatati de pe aici
rivka 1
bunutz normal...dar curcanul de ce l-ai mai fiert inainte se face asa greu in vasul asta roman?
Rivka am facut si supa din pulpe,am facut doua feluri de mancare ,am exploatat pulpele la maximsi asa stai cu vasul in cuptor vreo 3ore
da chiar am vrut sa zic sper ca nu ai aruncat zeama de la pulpe daca tot le-ai fiert, bine gandit bine ai facut asa faceam si eu sa stii!
mihaelar63 1
este vorba : aia nu e gospodina care nu stie sa faca 5 feluri dintr-o gaina " , prin extensie merge si la curcan
multumesc mihaela,pe unde ai disparut in ultimul timp?
adnas54 1
Imi place carnea de curcan. Nu am un asemenea vas dar idea e interesanta, cred ca are un gust aparte.
adna in vasul roman mancarea e mai sanatoasa si nu se face in suc propriu aproape,carnea
nadina73 1
super buna imi plac si mie
nadina e bun
mai ceva este ca uite nici aici nu ma lasa sa-ti dau 5 tot 4 mi-a pus,ele ia stiga acolo sus vezi care e necazu
nadina,cred ca mircea e de vina,vrea sa ma enerveze
babi5 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:37
ieri la 20:44
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
de Panacris 9
4 voturi
3 voturi
Bucataras
RODIMUR
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!