Pulpa de vitel fezandata in bere

de Panacris in Vita, 29 Aug 2012 | 4886 vizualizari

COMENTARII (14)

Merisor 1

29.08.2012, 22:13

Cris, vrei sa ne imbeti?

Bya Ralu 1

29.08.2012, 22:19

ce frageda e

Panacris 1

29.08.2012, 22:19

Merge acu' pe seara!

Poliana 1

29.08.2012, 22:22

2 in 1, tine si de foame si de sete

AnyCostescu 1

29.08.2012, 22:29

arata superb

T I M E A 1

29.08.2012, 22:32

bun, bun

MotanLaOale 1

29.08.2012, 22:33

Bunica 1

29.08.2012, 22:40

e asa de buna!

Sim0na 1

29.08.2012, 22:50

Uite ca nu m-am gandit s-o bag la oala Si eu am aceeasi problema.. dar in ultimii ani soacramea ne aprovizioneaza cu carne de vitel, care nu necesita atat de mult timp.
Place reteta!!

Rocsi 1

29.08.2012, 23:05

De mult nu am mai mancat vita

laura_n 1

30.08.2012, 09:33

mmm, cred ca se topeste in gura, ce bine arata cu sosul ala

Panacris 1

30.08.2012, 10:08

Da Laura, nu am mai avut timp si rabdare sa fac si un piure alaturi, dar a mers bine si cu paine si legume ca la Arnota

Lau 1

30.08.2012, 13:48

tare buna

BuniMaria 1

30.08.2012, 17:54

imi place mult reteta si modul de prezentare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sote de viţel (reteta Turul Frantei Eurosport)