Pulpa de porc cu ghebe

de Sidy in Porc, 20 Apr 2011 | 5253 vizualizari

COMENTARII (11)

Ina 1

20.04.2011, 08:02

cam de dimineatza, dar vreau

kukibella 1

20.04.2011, 10:06

aziz 1

20.04.2011, 10:10

vin la masa

Lau 1

20.04.2011, 10:28

si eu vin la masa

Rocsi 1

20.04.2011, 10:43

ce combinatie bunaaaaa

edd100 1

20.04.2011, 10:59

Arată foarte bine şi mă gîndesc că tot aşa e şi la gust(aş face şi eu dar nu ştiu ce înseamnă GHEBE)dacă te rog poţi să mă ajuţi.Mersi

Bunica 1

20.04.2011, 13:00

Wow, wow cu ghebe ! Ce buna !

Sidy 1

20.04.2011, 14:05

edd100- ghebele sunt ciuperci =Pălăria (8-15cm. diametru) de culoare foarte variată (gri, gălbuie, brunie, roşcată, ocru).Lamele sunt dese, acoperite cu un văl la ciupercile tinere. Culorea lor este alb-crem, apoi la maturitate brună.
Piciorul (12-18 cm.) este relativ lung şi bulbos la bază, fibros, elastic, pufos. El prezintă în partea superioară un inel gălbui, persitent.
Piciorul este de aceaşi culoare cu pălăria, cu excepţia zonei de deasupra inelului, care este mai deshisă.
Am sa pun o poza la reteta cu ele , sa le vezi....

mirela0911 1

20.04.2011, 17:36

elena1988 1

21.04.2011, 10:02

edd100 1

22.04.2011, 11:51

Mersi mult de tot,acum ştiu ce sînt,aici le spune (Wenzels pilz) cam greu de găsit ,aici nu se prea folosesc ca product alimentar numai în magazine speciale(Feinkost)dar mă gîndesc că se pot înlocui şi cu alte ciuperci,Sau??Mulţumesc încă o dată pentru explicaţie şi îţ-i doresc un Paşte fericit.Ceau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]