Pui la cuptor in vas acoperit

de articook in Pui, 6 Iul 2010 | 5695 vizualizari

COMENTARII (12)

Ina 1

06.07.2010, 18:05

Imi place

Ina 1

06.07.2010, 18:06

singurul lucru cu care nu-s de acord, e ca arunci bunatate de piele de pe pulpe

Bucataras 1

06.07.2010, 19:42

f bine face, ca e grasaaa

Ina 1

06.07.2010, 19:56

grasa, da' bunaaaa....

Ina 1

06.07.2010, 19:56

sotul meu cand vrea carne de pasare, imi zice sa-i dau o bucatica cu "colesterol" mult ( adica piele)

ela 1

06.07.2010, 20:06

nici eu nu mananc pielita ....

ana 1

06.07.2010, 21:38

Noi suntem fani pielicica crocanta

silvi0ara 1

06.07.2010, 22:10

Foarte bun,dar tot asa,fara "colesterol"

Julie 1

06.07.2010, 22:17

Eu am arderi rapide ...asa ca as vrea cu piele crocanta, te rog!!

lia maria 1

07.07.2010, 08:24

o mancarica buna

articook 1

07.07.2010, 11:42

...ma bucur ca va place reteta, acuma fiecare o poate face cu sau fara pieledar va recomand fara...pentru ca oricum se pune putin ulei si nu mai e nevoie de alta grasime... secretul la reteta aceasta e vasul in care am gatit.o ...am facut si varza la cuptor tot in el si a iesit perfect

Ligia Bxl 1

27.02.2011, 20:55

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]