Pui la cuptor in vas acoperit

de articook in Pui, 6 Iul 2010 | 5139 vizualizari

COMENTARII (12)

Ina 1

06.07.2010, 18:05

Imi place

Ina 1

06.07.2010, 18:06

singurul lucru cu care nu-s de acord, e ca arunci bunatate de piele de pe pulpe

Bucataras 1

06.07.2010, 19:42

f bine face, ca e grasaaa

Ina 1

06.07.2010, 19:56

grasa, da' bunaaaa....

Ina 1

06.07.2010, 19:56

sotul meu cand vrea carne de pasare, imi zice sa-i dau o bucatica cu "colesterol" mult ( adica piele)

ela 1

06.07.2010, 20:06

nici eu nu mananc pielita ....

ana 1

06.07.2010, 21:38

Noi suntem fani pielicica crocanta

silvi0ara 1

06.07.2010, 22:10

Foarte bun,dar tot asa,fara "colesterol"

Julie 1

06.07.2010, 22:17

Eu am arderi rapide ...asa ca as vrea cu piele crocanta, te rog!!

lia maria 1

07.07.2010, 08:24

o mancarica buna

articook 1

07.07.2010, 11:42

...ma bucur ca va place reteta, acuma fiecare o poate face cu sau fara pieledar va recomand fara...pentru ca oricum se pune putin ulei si nu mai e nevoie de alta grasime... secretul la reteta aceasta e vasul in care am gatit.o ...am facut si varza la cuptor tot in el si a iesit perfect

Ligia Bxl 1

27.02.2011, 20:55

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor