Pui intreg in aluat

de laylalala in Pui, 16 Feb 2010 | 12752 vizualizari

COMENTARII (11)

Oana 1

16.02.2010, 22:43

Mama, ce minunatie felicitari, Laura, super retetele

JamieO 1

16.02.2010, 22:48

5 furculition de la mineee

liana_geicu 1

16.02.2010, 23:14

Suuper taaare! De la mine ai 10 furculite, ce reteta interesanta, trebuie neaparat incercata. Felicitari!

Bucataras 1

16.02.2010, 23:26

Intr-unul din concediile de la turci am vazut preparat un peste in aluat. era chiar gustos (Oana, la IC Green Palace, remember?)

tzimbi 1

17.02.2010, 10:29

o minunatie!

violette 1

17.02.2010, 10:40

Foarte interesanta reteta, nota maxima!

ionix 1

17.02.2010, 10:51

foarte interesant... sunt curioasa daca puiul a avut timp sa se faca bine... asa arata demential

Sylvia 1

17.02.2010, 11:06

Excelent !!!

rivka 1

18.02.2010, 17:41

da e excelent am vazut retetea asta acum ceva ani la jamie oliver , a facut un pui de asta in paine si l-a dus la picnic in parc cu prietenii cica se pastreaza la lung cald din cauza painii...mi s-a parut o idee buna da.

ana 1

26.02.2010, 21:29

Foarte fain arata ,dar nu se patrunde ,am incercat saptama trecuta cu 2 pulpe ,le-am scos pentru ca se arsese paine ,iar ele nu erau gata.(poate ar fi trebuit sa le pregatesc inainte si apoi sa le pun in aluat)
Am facut o reteta asemanatoare dar cu faina ,apa si multa sare . Sare se incinge ,aluatul nu crapa si puiul se patrunde foarte bine si isi ia sare cat ii trebuie.

Bya Ralu 1

09.09.2013, 22:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu rosii si mozzarella