Pui cu lamaie in stil chinezesc

de Oana in Pui, 18 Ian 2010 | 14743 vizualizari

COMENTARII (12)

rivka 1

18.01.2010, 11:10

f buna...sa cauti orez necuratat de ala maro, e mai sanatos si s-ar putea sa va placa si la gust mai mult cand mai faci asa mancaruri cu orez simplu langa.

imi place foarte mult poza de la avatar ti se potriveste pana acum cel mai bine, parca e poza dintr-un film.

Oana 1

18.01.2010, 11:14

Multumesc, Rivka Eram in croaziera, unde ne-am rasfatat maxim, eram la masa acolo Orez sa stii ca am din ala integral si nu ne place deloc...poate cel brun o fi altfel, nu stiu, dar asta alb e preferatul nostru

mihaelar63 1

18.01.2010, 12:42

imi place gatitul la wok, trebuie sa incerc si eu

Adinuta 1

18.01.2010, 13:15

Oana, dar ai prins super avant foarte tari retetele! si eu sun fan wok

ana 1

18.01.2010, 13:33

Trebuie s-oncerc si pasta .Deja .Sunt atat de pfticioasa .Imi place mult mancarea chinezeasca si ai mei papa cu placere

Miha 1

18.01.2010, 14:58

ANCA 1

18.01.2010, 15:56

oh!!!

ionix 1

18.01.2010, 16:23

clar e pe gustul meu... imi ploua-n gura... delicios

Rocsi 1

18.01.2010, 21:50

am inteles ...asa o sa incerc sa fac...

Oana 1

19.01.2010, 12:28

Wow, ma bucur ca va place! SE face foarte repede papica in wok Si mai am in plan cateva retete chinezesti

elena1988 1

15.03.2011, 13:40

foarte bine arata

Michael 1

10.04.2011, 21:40

Foarte gustos numai ca eu inainte de a pune carnea am mai adaugat si vre-o 3 linguri de maioneza de casa. Am facut la fel orez alb, dar oricum se cere shi o salata Mersi Oanei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]