Pricomigdale

de Criss in Dulciuri, 27 Oct 2011 | 11214 vizualizari

COMENTARII (18)

diaconta 1

27.10.2011, 11:55

de cand ma pregatesc sa fac fain ti-au iesit

lia maria 1

27.10.2011, 11:57

bune tare si cand ma gandesc cum ma asteapa si pe mine albusurile in congelator doar, doar m-oi apuca de ele

MotanLaOale 1

27.10.2011, 12:00

bune bune

Mitinita 1

27.10.2011, 12:02

n-am facut niciodata,pun la fav

Criss 1

27.10.2011, 12:03

Multumesc Dia. Din pacate pozele nu-s prea reusite. Oricum am sa le refac, numai sa aiba chef sotul sa-mi sparga nuci.

Criss 1

27.10.2011, 12:04

Lia, si pe mine ma asteapta inca vreo doua cutii. Nici nu stiu cum am reusit sa adun atatea albusuri.

Criss 1

27.10.2011, 12:06

Multumesc Motane.

Criss 1

27.10.2011, 12:06

Mitinita, sunt sigura ca vor fi pe gustul maruntelelor tale.

Lau 1

27.10.2011, 12:25

bune

kamy 1

27.10.2011, 12:32

ce bine venita-i reteta asta am multe albusuri si m-am saturat de chec la fav cu ea

Criss 1

27.10.2011, 12:36

Multumesc Sufletista.

Criss 1

27.10.2011, 12:36

Merci Kamy. Si eu mai am multe albusuri si ma gandesc ce sa mai mesteresc cu ele. Checul nu ma prea atrage nici pe mine insa sotul meu e fan.

alinutzika 1

27.10.2011, 17:53

f bune

Rocsi 1

27.10.2011, 20:53

imi plac....chiar o sa incerc candva reteta

Criss 1

28.10.2011, 08:22

Multumesc Alinutza.

Criss 1

28.10.2011, 08:23

Rocsi, incearca cu toata increderea.

mamaieelena 1

28.10.2011, 13:09

buunaaaa

MIUTA 1

28.10.2011, 20:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de Paste