Prajitura desteapta cu ciocolata

de Miha in Prajituri, 19 Oct 2010 | 42036 vizualizari

COMENTARII (90)

maria_claudia 1

19.10.2010, 16:49

minunata

ionix 1

19.10.2010, 17:08

ce misto arata... auzi, cand ai de gand sa-mi faci o rochie de frisca noua?

Oany 1

19.10.2010, 17:29

Miha, ce insemana la foc mic? eu am cuptor electric si merge pana la 250 de grade. Multam! arata deliciosss

Miha 1

19.10.2010, 17:57

Maria, multumesc!

Miha 1

19.10.2010, 17:59

Vrei rochie noua Ionixule? Asta care-o ai nu merge peticita? E criza fata...

ionix 1

19.10.2010, 18:04

pai, n-o mai am... am lins-o de mult tocmai, e criza si vreau o rochie gratis stiu eu ca iesenii sunt darnici

Miha 1

19.10.2010, 18:07

Oany, nu am experienta cuptoarelor electrice, nu stiu cum functioneaza. La cuptorul cu gaz foc mic inseamna undeva la 120-130 grade.

Miha 1

19.10.2010, 18:08

Asa au anuntat la stiri?

ionix 1

19.10.2010, 18:10

tsk, tsk, tsk... am vazut live, fataaaa... tare dor mi-e de Iasi... n-am mai fost de cativa ani bun

Miha 1

19.10.2010, 18:18

Poate mai vii.

ela 1

19.10.2010, 18:31

pot sa vin in vizita la tine??????

Miha 1

19.10.2010, 18:35

Poti sa vii...dar oleaca mai tarziu...ca acum tre sa plec.

elisabeth 1

19.10.2010, 19:08

ti-am sous ca sunt multa dar tot la retetema holbez

Sylvia 1

19.10.2010, 19:47

Am si slavat-o si o testez poate si in seara asta astea sunt pe placul meu simplu de facut si arata bestial in poza revin eu cu laudele si dupa ce o gust

Teo 1

19.10.2010, 21:25

uite ca si prajiturile ies ''destepte'' daca fetele sunt destepte !

lilik 1

19.10.2010, 21:33

super praji asta a ta

Teo 1

19.10.2010, 21:38

daca nu o asez intr-un astfel de vas si vreau in tava mai mare cum vad separarea blaturilor?(ca sa stiu cand e gata)

lacrimioara 1

19.10.2010, 22:34

frumoasa si apetisanta

Miha 1

19.10.2010, 23:26

Elisabeth, privitul nu dauneaza siluetei.

Miha 1

19.10.2010, 23:27

Silvia, abia astept verdictul.

Miha 1

19.10.2010, 23:27

Lili, Lacramioara va multumesc!

Miha 1

19.10.2010, 23:31

Teo, blatul de deasupra va fi ferm la atingere, ca si blatul de pandispan si va fi usor crapat la suprafata.

dentistutza 1

20.10.2010, 08:01

miha, ti-a iesit bestial...esti sigura ca privitul nu ingrasa???? m-as uita ore intregi dar mi-e teama ca ma deshidratez salivand! bravo

dentistutza 1

20.10.2010, 08:08

am pus-o la favo !!!!

lili 1

20.10.2010, 08:50

super arata...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert semilune cu crema de nuci si ciocolata