Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de _Alina_ in Prajituri, 23 Noi 2012 | 15189 vizualizari
_Alina_ 1
Multumesc Dana, Lau & Sylvia!
laura_n 1
mamaieelena 1
elucubratiiculinare 1
waw! Interesant
Bunica 1
Teo 1
mi se pare asa de interesanta...! abia astept sa o incerc!dar,ciocolata e de post?
Bya Ralu 1
adasev12 1
interesant
Valclaudia 1
foarte interesanta reteta!
Multumesc dragelor! @ Teo- ciocolata cu procent mare de cacao (55%, 75 %, 85 %) este de post. Citeste totusi ingredientele de pe ambalaj ca sa fii sigura
Criss 1
Waaaw, la cat de bine arata n-ai zice ca e de post.
diana_k 1
interesanta reteta, de ce e nevoie sa congelezi banana??
Multumesc Criss! Diana nu e musai sa o congelezi, dar asa se oxideaza mai greu Am facut ieri crema cu banane proaspete si a iesit foarte bine. In schimb la crema proaspata am adaugat muuulta zeama de lamaie
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:37
ieri la 20:44
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
vasimur
Bucataras
RODIMUR
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!