Prajitura cu crema de cacao

de Lorra in Prajituri, 16 Ian 2012 | 22029 vizualizari

COMENTARII (30)

Giana 1

22.07.2013, 10:00

Sambata am facut prajitura, foarte buna, frageda, rapida si economica. Totusi foile ar trebui sa fie putin mai subtiri sau crema trebuie sa fie mai multa (am folosit tava de la aragaz) si au iesit exact ca in poza. Va multumesc. Cu aceasta reteta nu dai gres niciodata.

Lorra 1

22.07.2013, 10:18

Felicia, sigur ca-i poti face si o crema proprie de cacao...

Lorra 1

22.07.2013, 10:20

Giana, ma bucur ca ai incercat reteta si ti-a placut.
Noua ne-a placut cu cantitatea prezentata in reteta, daca vrei mai multa crema...poti creste cantitatea ingredientelor

Giana 1

06.09.2013, 11:43

Am refacut prajitura, de data asta cu mai multa crema, a iesit la fel de buna, dar s-a inmuiat repede, se farama in mana, am mancat-o cu furculita pt ca foile erau prea moi
Am fost in vizita la o doamna si m-a sevit cu o prajitura identica, insa gustul, consistenta cremei si fragezimea foilor erau departe de aceasta prajitura. Am fost incantata pt ca prajitura mea era mai buna, desi doamna are experienta in bucatarie; si asta numai datorita tie. Multumesc!

Lorra 1

06.09.2013, 12:12

Ma bucur tare mult ca-ti place aceasta prajitura sunt sigura ca-i mult mai apetisanta cu o cantitate mai mare de crema Iti multumesc si eu pentru cuvintele frumoase

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Carpati