Plov "плов"

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 5 Iun 2009 | 28857 vizualizari

COMENTARII (5)

MazdaRX8 1

05.06.2009, 17:01

Carne de pui?????
Original e cu carne de berbec!
Sau n-ai vrut sa fie mancarea atat de grasa incat cei care o mananca vor fi obligati sa bea ceai fierbinte citeva ore ca sa nu aibe probleme cu "digestia"!!!

Sper ca nu te superi pe mine ca tot timpul te "trag de maneca"!

MazdaRX8 1

05.06.2009, 17:17

vrei sa-ti trimit poze cu plov? da-mi adresa de mail!

MazdaRX8 1

05.06.2009, 17:18

Как готовить узбекский плов.

http://www.youtube.com/watch?v=CRnxWuBvc4E&feature=fvw

MazdaRX8 1

05.06.2009, 17:34

Uzbek mamas and respectable cooks only make plov using lamb fat. Who can argue? Lamb fat is tasty and the calories would be lost otherwise. In Uzbekistan they use lamb tail fat, called kudryuka !!!! citat din: http://fxcuisine.com/default.asp?language=2&Display=97&resolution=high

luminita20_2006 1

05.06.2009, 17:50

da aici ai dreptate....dar la mine nu se mananca carne de oaie.....uzbecii mananca asa...de aceea am optat sa pun reteta cu carne de pui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica cu carne de vita si rosii /Zigni