Platica cu ceapa si capere

de mihaelar63 in Peste, 31 Mai 2012 | 3635 vizualizari

COMENTARII (35)

mena29 1

31.05.2012, 15:54

Prima la masaaaa!

mihaelar63 1

31.05.2012, 15:56

Daca esti mai aproape

Alinutza80 1

31.05.2012, 15:57

mena29 1

31.05.2012, 15:58

Mihaela,deschid geamul

Lorra 1

31.05.2012, 16:01

Nu mananc peste de obicei, dar al tau arata tare apetisant

Panacris 1

31.05.2012, 16:02

Delicios!

bucatarimcudiana 1

31.05.2012, 16:08

eu as manca si poza

kukibella 1

31.05.2012, 16:20

ce bine arata ...

Ina 1

31.05.2012, 16:30

specialista in peste!

alinutzika 1

31.05.2012, 16:32

tare bun

mihaelar63 1

31.05.2012, 16:40

Bylaura daca te obisnuiesti sa fi creativa la preparare , nu vei mai putea renunta la el .

Regula de aur : Pestela sa fie cat mai proaspat

mihaelar63 1

31.05.2012, 16:41

Va multumesc si ma bucur ca va place
Diana

T I M E A 1

31.05.2012, 16:43

bun, bun si e bine ca e fara ochi

Bucataras Medi 1

31.05.2012, 16:50

ma invit la masa.

mihaelar63 1

31.05.2012, 17:00

Timea am vazut ca sunt retete in care se pastreaza si ochiul .
Dar eu nu sunt pasionata de horror sau tablouri flamande cu natura moarta

mihaelar63 1

31.05.2012, 17:02

Medi esti invitata permanenta la peste
Sper ca reciproca e valabila

gaby_duceag 1

31.05.2012, 17:02

31.05.2012, 17:00

Timea am vazut ca sunt retete in care se pastreaza si ochiul .
Dar eu nu sunt pasionata de horror sau tablouri flamande cu natura moarta
))))))))))))))))))))

DIANA B 1

31.05.2012, 17:04

Peste , mult peste ... buuuuuuuuuuun

T I M E A 1

31.05.2012, 17:06

mihaelar63 1

31.05.2012, 17:08

Asta cu horror-ul eu am scris-o
Gaby iar a facut o ghidusie si a aparut la ea

gaby_duceag 1

31.05.2012, 17:10

nu ma,te-am citat
nu-mi asum perlele tale, am io destule)))

mihaelar63 1

31.05.2012, 17:17

Gaby , scuza o ochelarista

Laly 1

31.05.2012, 17:18

Ce bunatate

Bya Ralu 1

31.05.2012, 17:41

ce harnica ai fost

Lau 1

31.05.2012, 18:00

numai bunatati

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou prajit