Platica cu ceapa si capere

de mihaelar63 in Peste, 31 Mai 2012 | 3926 vizualizari

COMENTARII (35)

mena29 1

31.05.2012, 15:54

Prima la masaaaa!

mihaelar63 1

31.05.2012, 15:56

Daca esti mai aproape

Alinutza80 1

31.05.2012, 15:57

mena29 1

31.05.2012, 15:58

Mihaela,deschid geamul

Lorra 1

31.05.2012, 16:01

Nu mananc peste de obicei, dar al tau arata tare apetisant

Panacris 1

31.05.2012, 16:02

Delicios!

bucatarimcudiana 1

31.05.2012, 16:08

eu as manca si poza

kukibella 1

31.05.2012, 16:20

ce bine arata ...

Ina 1

31.05.2012, 16:30

specialista in peste!

alinutzika 1

31.05.2012, 16:32

tare bun

mihaelar63 1

31.05.2012, 16:40

Bylaura daca te obisnuiesti sa fi creativa la preparare , nu vei mai putea renunta la el .

Regula de aur : Pestela sa fie cat mai proaspat

mihaelar63 1

31.05.2012, 16:41

Va multumesc si ma bucur ca va place
Diana

T I M E A 1

31.05.2012, 16:43

bun, bun si e bine ca e fara ochi

Bucataras Medi 1

31.05.2012, 16:50

ma invit la masa.

mihaelar63 1

31.05.2012, 17:00

Timea am vazut ca sunt retete in care se pastreaza si ochiul .
Dar eu nu sunt pasionata de horror sau tablouri flamande cu natura moarta

mihaelar63 1

31.05.2012, 17:02

Medi esti invitata permanenta la peste
Sper ca reciproca e valabila

gaby_duceag 1

31.05.2012, 17:02

31.05.2012, 17:00

Timea am vazut ca sunt retete in care se pastreaza si ochiul .
Dar eu nu sunt pasionata de horror sau tablouri flamande cu natura moarta
))))))))))))))))))))

DIANA B 1

31.05.2012, 17:04

Peste , mult peste ... buuuuuuuuuuun

T I M E A 1

31.05.2012, 17:06

mihaelar63 1

31.05.2012, 17:08

Asta cu horror-ul eu am scris-o
Gaby iar a facut o ghidusie si a aparut la ea

gaby_duceag 1

31.05.2012, 17:10

nu ma,te-am citat
nu-mi asum perlele tale, am io destule)))

mihaelar63 1

31.05.2012, 17:17

Gaby , scuza o ochelarista

Laly 1

31.05.2012, 17:18

Ce bunatate

Bya Ralu 1

31.05.2012, 17:41

ce harnica ai fost

Lau 1

31.05.2012, 18:00

numai bunatati

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton