Pizza diavola

de Sylvia in Pizza, 29 Ian 2010 | 9410 vizualizari

COMENTARII (5)

ana 1

29.01.2010, 13:36

arata super

Brindusa 1

29.01.2010, 17:00

hahaha! buna si a ta! o sa incerc trucul cu bagatul la frigider.

Oana 1

29.01.2010, 20:06

Si eu o sa incerc, nu stiam de asta. Eu fac mereu la MP aluatul si il voi baga si eu la frigider

Sylvia 1

29.01.2010, 20:31

Oana sa stii ca aluatul de pizza il framant cu mana , am facut si cu masina de paine dar parca nu mi-a iesit asa bun. Cei de restaurantul din Italia au zis ca ei minim 6 ore tin aluatul la frigider...eu nu am reusit niciodata sa il tin atat dar pot sa iti spun ca am sesizat diferenta intre un aluat tinut la frigider si macar o ora si unul dospit simplu ca am mai facut si asa in graba Mi-a aratat bucatarul de acolo si cum il intinde in mana...ce mai ...artist.In mana il intid si eu pornind de la o bula mica aplatizata dar nici vb sa reusesc sa il manevrez asa

Adinacarla 1

12.08.2010, 01:58

sigur o astfel de pizza ...picanta...i-ar placea sotului meu.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]