Piure cremos cu smantana

de Oana in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2010 | 19732 vizualizari

COMENTARII (11)

ela 1

28.01.2010, 17:03

eu intodauna pun smantana in piure,nu imi place fara

mihaelar63 1

28.01.2010, 17:20

da e preferatul meu cu smantana Cand doresc sa-i schimb gustul pun la fiert si 2-3 catei de usturoi iar la sfarsit patrunjel verde incorporat . Daca am musafiri si doresc sa fie extrem de pufos , la sfarsit cat inca este suficient de cald adaug un ou si amestec rapid .

Oana 1

28.01.2010, 17:33

Eu fac de obicei cu lapte si din in cand in cand cu smantana, bun

rivka 1

28.01.2010, 19:30

nu am mai mancat puree cu smantana, cred ca e foarte bun.nici nu mi-a trecut prin cap niciodata ca in loc de lapte se poate pune smantana, cred ca e si mai consistent asa...bun, voi face si eu asa.

Teo 1

28.01.2010, 22:21

Felicitari ,fetelor pt. variantele de preparare a piureului!

Oana 1

29.01.2010, 19:25

E foarte cremos, incercati!

paniko76 1

02.09.2013, 18:23

Bineinteles, nu scurgeti toata apa in care au fiert... (eu am lasat cam 2 linguri la cartof, dar desigur, fiecare dupa gust...) incercati!

Panacris 1

02.09.2013, 18:35

Foarte, foarte bun așa îl prepar și eu, dar scurg toată apa, Paniko76. Iar de ”bătut”, îl iau Zmeii la ”întrebări”, de îl pufoșesc foarte bine, !

babi5 1

02.09.2013, 20:11

Bya Ralu 1

02.09.2013, 20:56

bun nu am incercat cu smantana

Bon_Jovi 1

02.09.2013, 21:22

Eu in loc de smantana pun un cub de branza topita sau putina branza Philadelphia.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute