Pirjoale de Sarbatori

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2009 | 17267 vizualizari

COMENTARII (3)

Teo 1

27.12.2009, 22:02

interesante parjoale ,nu imi imaginez cum ramane foaia de napolitana lipita bine de carne ,dar trebuie incercata .

anisoara 1

28.12.2009, 00:49

"Se imparte carnea primita in gogosoase rotunde , se bate intre palme, se acopera cu doua napolitane, se stringe bine intre palme si se lasa pe un fund de lemn pe vre-o 10 minute ca sa se inmoaie putin napolitanele. Acesta este tot secretul . Dar in momentul cind sunt tavalite prin faina si prin ou, este imposibil, ca sa se dezlipeasca. Voi expune si alte recete cu napolitane usor si repede de preparat si vei intelege ,ca napolitana se inmoaie si se contopeste cu carnea tocata sau cu alta implutura.

mihaelar63 1

17.12.2014, 20:14

Buna idee !!!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu ardei copt