Piept de rata cu ratatuille de legume

de iulianatanase in Rata, 20 Oct 2010 | 10733 vizualizari

COMENTARII (13)

gaby_duceag 1

20.10.2010, 16:15

CE BINE ARATA!

gaby_duceag 1

20.10.2010, 16:15

Bun venit!

mihaelar63 1

20.10.2010, 16:21

5 furculite pentru reteta si inca 5 pentru prezentare - profesionista -
si nu in ultimul rand bine ai venit !!!

epurasha2bb 1

20.10.2010, 16:51

bine ai venit! arata minunat si reteta e delicioasa!

Miha 1

20.10.2010, 17:15

Bine ai venit Iuliana!

iulianatanase 1

20.10.2010, 17:34

Multumesc tuturor!!

adasev12 1

20.10.2010, 17:40

interesant.vinul de porto e obligatoriu???

iulianatanase 1

20.10.2010, 17:44

Nu neaparat ,poti folosi si alt vin dulceag , aromat,care merge bine cu gustul carnitzei de rata.Odata nu aveam vin si am facut cu suc de portocale...

adasev12 1

20.10.2010, 17:47

poi ma gnadema si eu...ca vinul de porto....ma cam usuca pe la buzunare

Corinuta 1

20.10.2010, 17:49

bine ai venit Iulia!

La Ancuta 1

20.10.2010, 19:21

Bine ai venit. Foarte bine arata

lilik 1

21.10.2010, 18:33

bun venitsuper reteta

nadina73 1

25.10.2010, 01:23

Bun venit arata grozav de bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu portocale