Peste la cuptor

de anisoara in Peste, 9 Feb 2010 | 27094 vizualizari

COMENTARII (7)

madi_marin 1

09.02.2010, 19:42

inca un preparat delicios.....asa cum ne-ai invatat....

Sylvia 1

09.02.2010, 22:07

Wow ce bine arata , il si salvez ce simplu se face si ce reteta de efect nota maxima

Teo 1

09.02.2010, 22:50

cat de mult imi place pestele ,mai ales acesta ,pregatit astazi de tine ,Anisoara!

anisoara 1

10.02.2010, 00:31

Multumesc. Aceasta receta o prepar de 2 ori pe saptamiina, ma scapa din toate situatiile , cind imi este timpul limitat. Timpul pentru prepararea lui este de 5 minute. Mai departe - totul depinde de cuptor. Pe un pat de ceapa taiata rotele foarte subtiri, si peurma cartofii taiati deasemenea rotele subtiri , iar deasupra veti aranja pestele si veti turna peste tot putin ulei de masline si verdeata preferata, veti avea o cina de nota maxima. sanatoasa

mihaelar63 1

10.02.2010, 00:53

PapaBun 1

10.02.2010, 02:33

Dar ce peste este, asta ma intereseaza.

anisoara 1

10.02.2010, 13:31

Bun venit PapaBun : La intrebarea pusa , poti sa-ti spun ca acest peste se numeste PANGA- este un peste cu carnea alba fina, fara oase mici, la gust seamana cu pestele limba , numai ca are un sabor de peste mai pronuntat, mai intens. Nu stiu denumirea lui in limba romana .
Mihaiela Pofta buna .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau ca-n Ardeal