Pavlova

de gaby_duceag in Torturi, 5 Iun 2011 | 20618 vizualizari

COMENTARII (120)

aziz 1

05.06.2011, 13:32

mamaaaaaaaaaaaaaa cum arataaaaaa gaby tu devii pe zi ce trece mai profi ,superba L multi ani,Dya!!

Bunica 1

05.06.2011, 15:00

Bine ca ai pierdut hlizeala ce fata buna esti .........iti faci parte ca e ziua Dyei....., te-ai scos .... ce mai conteaza acolo.....cateva calorii/

gaby_duceag 1

05.06.2011, 15:51

DECI NU, NU MI-A PLACUT
Ca mi-a revenit numa' o felie
))))
Bai, nu ziceti la nimeni da' io o sa-mi fac unul si incui usa), poate asa ma satur

diaconta 1

05.06.2011, 15:57

apoi cum sa ne dai si noua cand n-ai mancat nici tu pe saturate
oare cum as face cand incui tu usa,io sa raman pe dinauntru cu bunaciunea?

ionela2682 1

05.06.2011, 16:05

super...mama Gabitzo ..cat ai muncit ! si doar cu o felie te-ai ales! Saraca de tine!

Anamaria7 1

05.06.2011, 16:50

ce minunatie arata grozaaav!

miremirc 1

05.06.2011, 17:09

imi place poza

ANCA 1

05.06.2011, 17:21

ce frumuseteeee !!! tot portie dubla vreau ! la multi ani, Dya!!

ela 1

05.06.2011, 17:23

mamaaaaaaaaaaa..........ce+i aici............. dar nu ne arati nici macar o felie cum arata ??????????

lia maria 1

05.06.2011, 18:19

supr

Criss 1

05.06.2011, 18:22

Super! E desertul meu favorit, l-am pregatit si eu in mai multe variante.

Dya Daniela Andrei 1

05.06.2011, 18:30

Iti multumesc din suflet draga mea Gaby! E minunat!!!!

Tie si tuturor celor care imi sunteti alaturi astazi, va doresc o viata senina, cu sanatate si bucurii

Bucataras Medi 1

05.06.2011, 19:03

Cofetareasa Gaby deja ma enervezi rau de tot .........trebuie sa recunosc ca le face frumoase si cred ca si bune da' ma enerveaza cu denumirile astea internationale ..................oare nu putea sa-i spun prajitura cu cirese, capsune si frisca din smantana dai'a grasa de care foloseste ea........nu, nu se putea trebuia sa-i spuna Pavlova, auzi la ea

Bucataras Medi 1

05.06.2011, 19:06

La multi ani,Dya!...............

Dana_Retetegg 1

05.06.2011, 20:02

kamy 1

05.06.2011, 20:58

super extra mega.....

diaconta 1

05.06.2011, 21:01

Medi daca o sa le spuna tot asa ciudat,n-o sa le putem citi,doar o sa salivam la greu

adry88 1

05.06.2011, 21:22

excelenta

deyutzky 1

05.06.2011, 22:03

extraordinar

gaby_duceag 1

05.06.2011, 22:14

Va multumesc frumos, tuturor.

Medi, tortul/prajitura se numeste Pavlova pentru ca nu este o reteta romaneasca ci este denumita dupa dansatoarea de balet, Anna Pavlova.

Sa denumesc Pavlova - prajitura cu cirese sau bezea umpluta ar fi ca si cand as numi Amandina - prajitura cu cacao.
Sunt denumiri consacrate ale unor deserturi renumite carora nu le schimbam noi numele
Oricine doreste sa faca acest desert intreaba pe google de Pavlova, nu de prajitura cu cirese si capsuni, care au mii de variante

Bunica 1

05.06.2011, 22:23

Medi, daca ii spunea Laura Lavric crezi ca ar fi ramas nemancata ?

gaby_duceag 1

05.06.2011, 22:28

Nu as fi putut sa ii spun altfel daca asta ii e numele .
De ce nu le spuneti sarmalelor - carne tocata invelita in varza?

ela 1

05.06.2011, 22:31

auzi,fata...dar o felie cum arata nu ne arati?????????????

Bunica 1

05.06.2011, 22:41

Sarmalelor li se mai spune si invartite Ce sa mai puna si taiata ca a mancat-o! N-a oprit nici de poza

gaby_duceag 1

05.06.2011, 22:45

Nu, Ela.
Am plecat cu el de acasa. L-am taiat si mancat in 5 minute.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort cu nuci