Pasca

de Merisor in Prajituri, 18 Apr 2014 | 7991 vizualizari

COMENTARII (38)

Merisor 1

18.04.2014, 22:22

Mai, la mine nu rezista prajiturile de pe o zo pe alta sa le tai frumos nici macar nu sunt lasate sa se raceasca

Merisor 1

18.04.2014, 22:22

Tanya

Rocsi 1

18.04.2014, 22:24

)) La noi asa era in copilarie, acum toata lumea stie ca mai intai trebuiesc pozate apoi mancate ..Sa o vezi pe draga mea mama cum intreaba: dar asta e pozata, se poate manca? ))

Bya Ralu 1

18.04.2014, 22:35

tare buna

MIUTA 1

18.04.2014, 23:44

Wooow,ce bine arata!

sebirizescu 1

18.04.2014, 23:56

Corinuta 1

19.04.2014, 00:26

O pasca mare si frumoasa ai facut Meri! Eu niciodata nu pun branza sarata la prajituri, doar proaspata. Am observat ca in sud se obisnuieste sa se puna sarata, dar la noi doar in placintele sarate folosim.

Dya Daniela Andrei 1

19.04.2014, 06:17

Tare buna si frumoasa! Astazi o fac si eu!

simona72 1

19.04.2014, 09:00

Tare buna si frumoasa!

gaby_duceag 1

19.04.2014, 14:16

Si eu voiam sa intreb de crema dar daca unii fac ca mine, mananca chit ca se frig la limba...))

Lavinia 1

19.04.2014, 19:41

minunata!cu branza multa cum imi place mie

Lia_ 1

22.04.2014, 18:58

asta cu aluat este a noastra si decorata cu suflet

Merisor 1

22.04.2014, 19:40

Asa este, Lia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Doi cozonaci si-o pasca