Pariziene cu dulceata de nuci verzi

de mirela0911 in Prajituri, 8 Mai 2015 | 3390 vizualizari

COMENTARII (23)

Adele 1

08.05.2015, 18:54

Bune

mihaelar63 1

08.05.2015, 18:57

O delicatesa !!! Mult de munca pe dulceata de nuci verzi

MotanLaOale 1

08.05.2015, 19:01

Constelatialeu 1

08.05.2015, 19:04

mirela0911 1

08.05.2015, 19:05

Multumesc Adele!

mirela0911 1

08.05.2015, 19:06

Miha sunt foarte bune! La dulceata am muncit mult anul trecut!

mirela0911 1

08.05.2015, 19:07

Motanel Cleme multumesc!

Bya Ralu 1

08.05.2015, 19:09

ce faine sunt

mirela0911 1

08.05.2015, 19:14

Mersi, Bya!

miki_a 1

08.05.2015, 19:31

Foarte frumoase, nobile si bune!

Micutza Luana 1

08.05.2015, 19:32

yamiiii :-db

Andra_Constantinescu 1

08.05.2015, 19:54

Delicioase cred, n-am mancat dulceata de nuci pana acum!

Merisor 1

08.05.2015, 20:03

Minunate ti-au iesit!

simona72 1

08.05.2015, 20:10

Aoleeooooo! Ce avem noi aicci!!

MOKUSKA 1

08.05.2015, 20:39

Ce frumoase ai iesit! Le adoooor

Rocsi 1

08.05.2015, 20:48

Bunica 1

08.05.2015, 20:59

Bune trebuie să fie cu dulceață de nuci verzi !

Gicuta 1

08.05.2015, 21:15

Foarte bune!

Catalina L 1

08.05.2015, 21:20

Bune trebuie să fie

diaconta 1

08.05.2015, 21:26

ce mult imi plac

poa 1

08.05.2015, 21:39

Ce bine arata!

mirela0911 1

09.05.2015, 15:00

Vă mulțumesc!

Cris2711 1

09.05.2015, 19:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu fondant de mere