Parisul in flacari

de Anamaria7 in Prajituri, 3 Oct 2010 | 42510 vizualizari

COMENTARII (20)

Miha 1

03.10.2010, 11:19

Care o fi istoria acestui nume? Cred ca ar fi interesant de aflat.

ela 1

03.10.2010, 11:24

ce de oua are....dar cred ca e bun

onuta 1

03.10.2010, 11:47

Rocsi 1

03.10.2010, 12:13

foarte frumoasa

madi_marin 1

03.10.2010, 12:15

super arata praji..... si numele e interesant....

lacrimioara 1

03.10.2010, 12:22

si eu ca miha intreb curioasa istoria acestui nume arata biine si as pofti si eu la o felie

nadina73 1

03.10.2010, 12:40

cred ca e foarte buna 5 f ,poate ne spui si istorioara ............daca o sti

La Ancuta 1

03.10.2010, 12:44

Foarte bine arata

Miha 1

03.10.2010, 13:00

Ela, are multe oua, dar e si ditai prajitura.

maria_claudia 1

03.10.2010, 13:41

adasev12 1

03.10.2010, 13:58

super nume...

silvi0ara 1

03.10.2010, 15:45

diaconta 1

03.10.2010, 16:30

in flacari o sa ardem si noi de ....pofta suuuuuuuper

sylvana 1

03.10.2010, 18:53

buuun

Anamaria7 1

04.10.2010, 01:06

hmm... am intrebat si cautat si eu in stanga si in dreapta sa aflu ... nimeni nu m-a putut lamuri. ce cred eu? ca prajitura asta are ceva stramosi in Paris unde s-a 'nascut' pentru prima oara, iar PRIMA ciocolata rasa pe deasupra era destul de onctuoasa, astfel incat fasiile duceau cu gandul la flacari IATA legenda.

nadina73 1

04.10.2010, 01:46

dia e aprinsa rau de tot nu glumai arde inima tare de tot drumu la maritat cu tine fata ca e bai mare

nadina73 1

04.10.2010, 01:47

anamaria e super oricum prajimultumim oricum

lilik 1

04.10.2010, 19:50

Adeliana 1

13.04.2012, 23:01

nu sunt o impatimita a dulciurilor dar de fiecare data cand am facut o prajitura dupa o reteta corecta si completa rezultatul a fost cel asteptat..ori in cazul retetei impartasite de tine...nervii mei au fost in flacari eu zic sa repostezi reteta completa si cu timp de coacere si alte ponturi (asta ajuta multe incepatoare)..daca iti doresti ca prajitura sa mai iasa si la altii...si eventual sa pui poze si de pe parcursul procesului...nu doar cu finalul..una peste alta poza f reusita mi-a starnit interesul sa caut o reteta care sa-mi si iasa de data asta...toate cele bune

adry88 1

18.10.2013, 17:07

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Krem a la Krem