Pandispan

de - Andreea - in Prajituri, 1 Iul 2013 | 7093 vizualizari

COMENTARII (40)

Miha 1

01.07.2013, 15:26

Sidy 1

02.07.2013, 08:20

Bun,bunut !

Dianaaa 1

02.07.2013, 10:30

doamne.... as manca non-stop pandispan il iubeeeesc... doar ca nu prea pot ca sunt la dieta

45321768 1

02.07.2013, 11:44

cum adica frecam galbenusurile cu ulei ??? si se poate si in tava normala ptr.ca nu am tava de chec???

- Andreea - 1

02.07.2013, 11:50

Adica amesteci bine galbenusurile cu uleiul ... se poate face si in tava normala,rotunda...gustul va fi acelasi

45321768 1

02.07.2013, 12:30

aa....am inteles ! mersi mult :* voi trece imediat la treaba !!!!

- Andreea - 1

02.07.2013, 15:14

45321768 1

02.07.2013, 16:13

si daca nu am spatula se poate cu o lingura sau tel ceva ???

diaconta 1

02.07.2013, 16:15

45321768)) parca ai fi agentul 007 dupa ID,poti sa folosesti un tel daca nu ai spatula

45321768 1

02.07.2013, 16:21

la ce te referi ca parca as fi agentul 007 dupa id ? offf.... mie mi-a iesit mai lichid asa nu cum se vede in poza solid....oare dece???

diaconta 1

02.07.2013, 16:26

ma refer la faptul ca ai un ID interesant si greu de retinut
daca a iesit mai lichid,ori nu ai batut albusurile destul,ori nu l-ai copt destul,cred eu.
Bun venit in comunitatea noastra,acum nu stiu daca sa pun sau

45321768 1

02.07.2013, 16:35

pai dar eu nu l-am pus la copt ....am pus galbenusurile si faina am amestecat cu telul dar este lichida ....

45321768 1

02.07.2013, 16:39

aa ) pai poti pune ce vrei ! eu le pun pe amundoua

diaconta 1

02.07.2013, 16:40

inseamna ca s-au "lasat" albusurile cand ai pus restul ingredientelor.Se mai intampla,nu prea vad ce ai putea sa faci decat sa mai adaugi faina,dar nu va mai iesi pufos

- Andreea - 1

02.07.2013, 19:11

Poate ai gresit cind ai amestecat albusurile cxu celelalte igrediente.rTrebuie amestecat foarte usor si doar de jos in sus !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pandispan cu caise